OOZ Maribor

Program podjetniškega usposabljanja PVSP razpis – Rok za prijavo 15. junij 2018!

  • Izkoristite še zadnjo možnost in se vključite v program podjetniškega usposabljanje PVSP za problemsko območje in dodatno usposobite kadre, ki jih nameravate zaposliti.

 

Program je namenjen brezposelnim osebam s poslovno idejo, ki so po zaključku programa dodatno usposobljene tudi za zaposlitev pri delodajalcu.

 

10 udeležencev, izbranih na podlagi javnega poziva, se zaposli na Mariborski razvojni agenciji za obdobje 4 mesecev. V tem času pod vodstvom mentorjev pripravijo poslovni načrt, se udeležujejo različnih podjetniških delavnic, pripravijo promocijske materiale  in vzpostavljajo stike s potencialnimi strankami ter poslovnimi partnerji. Druga polovica udeležbe v programu temelji na konkretnem delu s poslovnimi strankami. Možno je tudi kombinirati delo na naslovu bodočega delodajalca.

 

Kandidati morajo izpolnjevati naslednje pogoje: biti vpisani v evidenco brezposelnih oseb pri Zavodu RS za zaposlovanje, imeti najmanj IV. stopnjo izobrazbe ter stalno prebivališče v eni izmed občin problemskega območja (Mestna občina Maribor, občine Ruše, Pesnica, Kungota, Hoče-Slivnica, Selnica ob Dravi).

 

Javni poziv in obrazci za prijavo se nahajajo na naslednji povezavi: http://www.mra.si/aktualni-razpisi.html