OOZ Maribor

ŠE NEKAJ PROSTIH MEST: Višja prometna šola Maribor – GARANCIJA za konkurenčnost, komunikativnost in uresničitev POKLICNIH SANJ


Višja prometna šola Maribor ponovno vpisuje v izredni študij Logističnega inženirstva in Varstva okolja in komunale (višješolski strokovni študij, 6. stopnja, inženir logistike, inženir varstva okolja) – študij na daljavo – e-študij. Še nekaj prostih mest. Vpis možen še do 30. 10. 2021.

Ugodna šolnina. Možnost plačila na 10 obrokov. Za plačilo v enkratnem znesku priznamo 100 € popusta, dodatne ugodnosti ponudimo še za več kandidatov iz istega podjetja. Šolnina vključuje tudi mentorstvo in zagovor diplomskega dela.

Študenti VPŠ med študijem v programu Logistično inženirstvo pridobijo komunikacijske spretnosti in strokovna znanja s področja vodenja ljudi in procesov, načrtovanja in izboljševanja logističnih procesov znotraj podjetja in izvajanja medpodjetniškega sodelovanja, medtem ko v programu Varstvo okolja in komunale pridobijo kompetence za načrtovanje varovanja okolja po načelih trajnostnega razvoja, učinkovito rabo energije ter zbiranje in sortiranje odpadkov v smeri vzpostavljanja sistema krožnega gospodarstva v družbi.

Verjamemo, da si tudi vi prizadevate izboljšati delovne procese v vašem podjetju ter prispevati k varovanju in ohranjanju okolja s pomočjo usposobljenih kadrov na področju logistike in varstva okolja ter komunale, zato vas naprošamo, da svoje zaposlene seznanite z možnostjo vpisa v izredni študij z objavo na oglasni deski ali na način, ki je pri vas običajen.

Za dodatne informacije o vpisu in vpisnih pogojih smo vam na voljo na tel. 051 676 381 ali po elektronski pošti martina.belsak@vpsmb.eu

Več informacij na www.visja.si

Vabljeni k vpisu – čakajo vas nove priložnosti in izzivi.

Vir: Višja prometna šola Maribor