OOZ Maribor

V pripravi nov vavčer za digitalni marketing z oznako RVAV8

Pomembna novica s strani Slovenskega podjetniškega sklada!

V pripravi je nov vavčer za digitalni marketing z oznako RVAV8, predvidena objava vavčerja je ta petek v Uradnem listu RS.

Obrazložitev!

Zaradi tehničnih težav in zagotavljanja enakopravnosti pri obravnavi vlog, je bil Sklad primoran razveljaviti javni poziv REVAV-8-Vavčer za digitalni marketing, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS št. 11/2022 dne 28.1.2022.

Prijava za navedeni javni poziv poteka preko ePortala, le-ta pa se direktno povezuje z Ajpes sistemom za prenos podatkov o prijaviteljih. Zaradi posegov na Ajpes-ovi informacijski infrastrukturi konec preteklega tedna je prišlo do nepredvidenih težav, zato vsa podjetja, ki so se želela prijaviti na vavčer z oznako REVAV-8 – Vavčer za digitalni marketing, niso mogla oddati popolne vloge.

Zaradi zagotavljanja enakopravnosti se je omenjeni vavčer ZAPRL (razveljavil), ponovno bo v Uradnem listu objavljen NOV VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING Z NOVO OZNAKO, in sicer RVAV8 – Vavčer za digitalni marketing. Predvidena objava vavčerja je ta petek v Uradnem listu Republike Slovenije.

Za nevšečnosti se opravičujemo vsem, ki so vlogo že oddali, kot tudi tistim, ki je niso mogli oddati na vavčer z oznako REVAV-8-Vavčer za digitalni marketing. 

Vir: SPS