OOZ Maribor

Vabilo na skupno razstavljanje na MOS’u 2024

Spoštovani,

vabimo vas k razstavljanju in sooblikovanju obsejemskih dogodkov na letošnjem 56. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti (MOS), ki bo potekal 18.-22. 9. 2024, na Celjskem sejmišču.

MOS je osrednja poslovno-sejemska prireditev in največji sejem v Sloveniji, razdeljena na 5 področij: MOS DomMOS TurizemMOS Tehnika EnergetikaMOS B2B in MOS Plus.

MOS, kot eden izmed prodajnih in predstavitvenih kanalov je stičišče podjetij, državnih institucij in kupcev, ki vsako leto predstavi različne novosti, spodbudi nakupe in nove poslovne priložnosti.

Če želite sodelovati kot razstavljavec  na skupnem razstavnem prostoru OOZ Maribor, vas prosimo za čim prejšnjo rezervacijo razstavnega prostora in izpolnitev PRIJAVNICE MOS 2024  preko OZS.

Prijave razstavljavcev zbiramo do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora,  vendar najkasneje do do petka, 7.6.2024, da bomo lahko skupno prijavo pravi čas posredovali na OZS. Izpolnjeno prijavnico za razstavljanje prosimo pošljete na e-naslov: marjana.savic@ozs.si.

Vse dodatne informacije so na voljo pri sekretarki Odbora za sejme in internacionalizacijo, Marjani Savić Krajnc; M: 041 666 642 ali E: marjana.savic@ozs.si