OOZ Maribor

VABILO na srečanje podjetij z gospodarsko delegacijo iz Kitajske, natančneje iz mesta Wuxi (Mestna občina Maribor, četrtek, 13.9.2018)


            

Spoštovani člani,

Mestna občina Maribor v četrtek, 13. 9. 2018 gosti gospodarsko delegacijo iz Kitajske, natančneje iz mesta Wuxi.

V sklopu obiska se bo izvedel predviden protokol dogodkov:

9.30 – 10.30 sprejem na Mestni občini Maribor (sprejel jih bo podžupan gospod Saša Pelko in svetovalec župana gospod Marko Kovačič), dvorana Generala Maistra.

10.30 –    predstavitev gospodarstva v Mariboru (uvodni govori)

11.00 –    predstavitev gospodarstva mesta Wuxi (uvodni govori)

11.30 –    srečanje med posameznimi podjetji (B2B)

V tem delu srečanja med posameznimi podjetji vas vljudno vabimo k sodelovanju, če ste zainteresirani za izmenjavo kakšnih poslovnih predstavitev, razgovorov in prenosa kontaktov in informacij.

Gospodarska delegacija, ki prihaja je z področja avtomobilske industrije, kmetijstva, IT, arhitekture in planiranja, industrije, pametnih tehnologij, razpršenih storitvenih dejavnosti in trgovine, ki vam jih posredujemo v nadaljevanju (po trenutnem seznamu, ki smo ga prejeli s strani Mestne občine Maribor).

Povezava do  VABILA in SEZNAMA DELEGACIJE_ 13.9.2018_MOM  (Kliknite na pasico) 

Zaradi organizacije B2B in prevajanja iz slovenskega v kitajski jezik, seznama zainteresiranih podjetij in oblikovanja časovnega okvirja B2B aktivnosti, vas vljudno naprošamo, da svojo namero o sodelovanju v B2B sporočite ge. Janji Vindiš Božičko (janja.vindis-bozicko@ozs.si ), na Območno obrtno zbornico Maribor do najkasneje torka, 11. 9. 2018.

V pričakovanju vašega odgovora vas lepo pozdravljamo.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor