OOZ Maribor

Razveselili smo malčke članov OOZ Maribor in njihovih zaposlenih z obiskom BOŽIČKAOOZ Maribor je 18. decembra 2018 na obdaritvi otrok članov in njihovih zaposlenih priredila pravo dogodivščino; le-ta je bila namenjena zgolj malčkom od 2. do 9. leta starosti in njihovim spremljevalcem.OOZ Maribor je popestrila ta dogodek s predstavo KUKUC GLEDALIŠČE d.o.o. pod naslovom MALI POLHEC IN NJEGOV PRVI BOŽIČ.

Tudi v svetu živali, ki otroke vedno znava navdušuje, so prazniki čarobni. Vendar kaj, ko je v gozdu tako, da nekateri ne praznujejo pozimi. Mali polhec je bil radoživ, radoveden in prav nič zaspan. Tudi zanj je veljalo, da je sosedova ozimnica vedno slajša. Pri Jazbečevih so krasili, pri Sovičih je dišalo po cimetu,…

Čudovita zimska pravljica je malčkom skozi humor predstavila mnogo lepih in toplih misli o: družini, praznikih, celo sosedih,…

Odziv otrok in staršev je bil več kot odličen. Najbolje je bilo to, da je sama izvedba predstave vključevala tudi gledalce – človeške mladiče (je bilo povedano v predstavi).

Deljenje paketov kar 72 malčkom je prav tako potekalo brez težav; za kar so poskrbeli Božiček, mali polhec, njegova mama in strokovna služba zbornice.

Na koncu so zaželeli vsem polhastične praznike in mlečno novo leto!Izvedbo tega že tradicionalnega dogodka so zraven OOZ Maribor omogočili:

  • Sklad za izobraževanje Maribor
  • VBM KORENČEK d.o.o..

Na tem mestu se jim še enkrat zahvaljujemo, da so omogočili gostovanje tako kvalitetne predstave in pripravili tako bogata darila za naše malčke.


Pripravljena darila…


Dvorana v pričakovanju malčkov…


Polna dvorana malčkov, ki še težko pričakujejo začetek predstave 


Mali polhec med pripravo prazničnih piškotov  


Po končani predstavi se je malčkom pridružil dober mož – Božiček


Pogumni malček v naročju Božička

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor