OOZ Maribor

Razveselili smo malčke članov OOZ Maribor in njihovih zaposlenih z obiskom BOŽIČKA

OOZ Maribor je 21. decembra 2017 na obdaritvi otrok članov in njihovih zaposlenih priredila pravo, letos že drugo zimsko pravljico. Tokrat je bila v MARIBOXU (v bivšem Koloseju) in je bila namenjena zgolj malčkom od 2. do 9. leta starosti in njihovim spremljevalcem.OOZ Maribor je popestrila ta dogodek s predstavo Društva Miškino gledališče KU-KUC pod naslovom BABICA ZIMA GRE NA JUG.

Predstava je govorila o tem, da se je babica Zima letos odločila, da bo ključe narave raje predala deklici Pomladi in odletela na zaslužene počitnice v južne kraje. Namesto zime je tako nastopila pomlad. Pričeli so cveteti zvončki, trava je ozelenela, živali pa so postale zmedene. To vendar ne more biti res! Zimski prazniki so vendar najlepši čas v letu! Tudi miška je že imela okrašeno drevesce, zavita darila in spečene medenjake. Zunaj pa je bila pomlad!!! Zato se je odločila, da bo poiskala babico Zimo in jo pripeljala nazaj. Na pomoč so ji priskočili otroci, pujsek Snežko. Preden so jo našli, so naleteli na nenavadne okoliščine.

Odziv otrok in staršev je bil več kot odličen. Najbolje je bilo to, da je sama izvedba predstave vključevala vloga gledalcev. Ti so pomagali miški najti babico Zimo in rešiti praznike.

Deljenje paketov kar 110 malčkom je prav tako potekalo brez težav. Za kar so poskrbeli Božiček, miška, pujsek, strokovna služba zbornice in štirje “mlajši pomagači”.Izvedbo tega že tradicionalnega dogodka so zraven OOZ Maribor omogočili:

  • Sklad za izobraževanje Maribor
  • Nova KBM d.d.
  • DA BO MONT d.o.o.
  • VBM KORENČEK d.o.o..

Na tem mestu se jim še enkrat zahvaljujemo, da so omogočili gostovanje tako kvalitetne predstave in pripravili tako bogata darila za naše malčke.Polna dvorana malčkov, ki še težko pričakujejo začetek predstave Babica Zima na odhodu…Miška pri nagovarjanju otrok, da ji pomagajo najti babico Zimo in rešiti praznike  Pujsek Snežko ob uživanju v toplem in sončnem vremenuMiška in pujsek Snežko med plesanjem z otroci in njihovimi staršiPujsek Snežko med prebiranjem gospoda ČasopisaOtroci so na ves glas klicali…in seveda priklicali Božička


Božiček je imel težko nalogo, saj je moral darila razdelil 110 malčkom . To je izpeljal brez težav, saj je ob sebi imel veliko pridnih rok.


In še ena pogumna deklica v naročju Božička


Božiček z vso “ekipo”pomagačev

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor