OOZ Maribor

S humorno zimsko pravljico in obiskom Božička smo našim malčkom popestrili praznične decembrske dni!Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor je popestrila ta dogodek s predstavo Društva Miškino gledališče KU-KUC pod naslovom RUDI IN PRAZNIČNE KREMŠNITE.

Predstava je govorila o tem, kako je Palček Božo v pisarni urejal še zadnje podrobnosti s seznama prazničnih opravil. Pisma otrok so bila prebrana, darila zavita, sani podmazane in praznična obleka pripravljena v omari. Božo je imel le še dve nalogi. Obiskati je moral devet jelenčkov, ki vlečejo praznične sani, ter dokončati čarobni prah za letenje. Najprej je obiskal jelenčke in preveril, ali so vsi v dobri formi za polet okoli sveta. Vsi jelenčki so bili v dobri formi, razen jelenčka Rudija. Temu je od preveč sladkarij in nič telovadbe zrasel velik trebušček. Le kako bi naj tak vlekel praznične sani?

Božo je takoj pričel s praznično intervencijo. Pri tem so mu priskočili na pomoč otroci in s skupnimi močmi pomagajo Rudiju priti nazaj v formo. A kaj, ko je Božo pozabil na čarobni prah za letenje …

Za srečen konec so potrebovali le ščepec prijateljstva, nekaj iznajdljivosti in praznične iskrice, ki jih lahko naredili le otroci s plesom.

In uspelo jim je!

Odziv otrok in staršev je bil več kot odličen.

Deljenje paketov kar 80 malčkom je prav tako potekalo brez težav; za kar so poskrbeli Božiček, palček Božo, jelenček Rudi in strokovna služba zbornice.

Na koncu so zaželeli vsem lepe praznike in srečno novo leto!

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor