OOZ Maribor

Skupno strokovno srečanje gradbenikov , 26., 27. januar 2018


Podobno kot že nekaj zadnjih let strokovne sekcije pri OZS tudi za začetek prihodnjega leta pripravljajo skupno strokovno srečanje sekcij s področja gradbeništva. Tokrat bodo na januarskem srečanju sodelovale sekcije gradbincev, slikopleskarjev, krovcev in kleparjev ter inštalaterjev-energetikov.

Srečanje bo kot ponavadi konec tedna, v petek in soboto, 26. in 27. januarja 2018, na tradicionalni lokaciji v Termah Zreče.

V plenarnem delu srečanja, v petek dopoldan, bodo obravnavane vsebine skupne vsem, ki svoja dela izvajajo na gradbenih objektih. Beseda bo tekla o novi gradbeni zakonodaji, ter o novem Zakonu o čezmejnem izvajanju storitev, ki se bo začel uporabljati z letom 2018.

V petek popoldan bo čas namenjen obravnavi tematike in strokovnih zadev ločeno po posameznih sekcijah. Prav tako bo poskrbljeno, da ne bo dolgčas spremljevalkam, saj bo posebej zanje pripravljen program z naborom zanimivih tem, ki vedno prav pridejo v poslovnem in vsakdanjem življenju.

Na srečanju se bodo, tako kot vsako leto, predstavili dobavitelji gradbenih, kleparsko krovskih, slikopleskarskih, fasaderskih in inštalaterskih materialov in opreme, ki  predstavljajo pomembno vlogo pri kakovostni izvedbi storitev in s svojim prispevkom izdatno pomagajo pri izvedbi vsakoletnega srečanja.

Generalni pokrovitelj srečanja je ETERNIT Slovenija d.o.o.

O podrobnejši vsebini programa srečanja ter pogojih za udeležbo si lahko preberete na spletni povezavi Skupno strokovno srečanje gradbenikov, kjer je tudi možna prijava na dogodek.

Vabimo vas, da se nam pridružite v čim večjem številu.

Janko Rozman

Sekretar sekcij

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

12-06-2024

SPOT svetovanje Podravje, Pobreška 20

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor