OOZ Maribor

SPOT svetovanja Podravje: Delavnica: »Novosti gradbene zakonodaje pomembne za izvajalce del na gradbenih objektih« (Slovenska Bistrica, SREDA, 9. maj 2018, 13:00 – 15:00)
Vabilo na brezplačno delavnico

ki bo v SREDO, 9. maja 2018, 13.00-15.00 ure
na OOZ Slovenska Bistrica, Špindlerjeva ulica 2e, Slovenska Bistrica

Dosedanji, gradbeni stroki dobro poznani Zakon o graditvi objektov se je po novem razdelil na dva nova zakona, gradbenega in posebnega – namenjenega opravljanju inženirske in arhitekturne dejavnosti. Gradbeni zakon ureja pogoje za graditev objektov, od udeležencev pri graditvi, bistvenih zahtev za objekte, projektiranje, dovoljevanje, izvajanje gradnje, uporabno dovoljenje, do inšpekcijskega nadzora in vsa druga vprašanja povezana z graditvijo objektov.

Novi Gradbeni zakon, ki se prične uporabljati s 1.6.2018, prinaša kar nekaj pomembnih novosti tudi za izvajalce del na gradbenih objektih, s katerimi se bodo udeleženci lahko seznanili na delavnici.

Predavatelj: Janko Rozman, sekretar sekcij gradbincev, kleparjev krovcev in instalaterjev – energetikov pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije.

Kotizacija: delavnica je za udeležence BREZPLAČNA.

Prijava: prijava je obvezna preko spletnega obrazca.

Organizator: RIC Slovenska Bistrica v sodelovanju z OOZ Slovenska Bistrica.

Dodatne informacije: Danica Košir, RIC Slovenska Bistrica (tel. 02 292 72 10), Olga Kampuš, OOZ Slovenska Bistrica (tel. 02 818 14 20)

Vljudno vabljeni!


Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter
SPIRIT Slovenija, javna agencija.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

12-06-2024

SPOT svetovanje Podravje, Pobreška 20

04-07-2024

Karierno središče Maribor, Gregorčičeva ulica 15, Maribor (v živo)

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor