OOZ Maribor

Spoznajte podjetje Helvetiavip d.o.o iz Maribora, specializirano za proizvodnjo, prodajo in servis njihovih viličarjev


Helvetiavip d.o.o je zasebno mednarodno podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo, servisom, trgovino in storitvami na različnih področjih. Je specializirano za prodajo in servisom naših viličarjev in rezervnih delov.

Viličar v številnih podjetjih velja za eno najpomembnejših investicij, zato tudi razpolagamo s široko mrežo dobaviteljev za raznovrstne rezervne opreme in nadomestnih delov za skoraj vse vrste viličarjev. Del naših storitev sta tako tudi servis in prodaja rabljenih viličarjev, ponudimo pa vam lahko tudi najem viličarja tako rabljenega kot novega. Viličarji, ki jih prodajamo, ustrezajo evropskim standardom in imajo CE – ceritifikat.

Predmet naše dejavnosti je:

  • prodaja viličarjev,
  • najem viličarja,
  • garancijski in pogarancijski servis,
  • prodaja široke ponudbe vilic in viličarskih gum,
  • prodaja skladiščnih in paletnih viličarjev,
  • prodaja delov in pribora za viličarje

Specializirani smo predvsem za viličarje, ki so namenjeni za delo v skladiščih in pomoč v industriji (manipulacija blaga in transprt). Naša glavna specializacija je svetovanje in prodaja na področju manualnih in elektro paletnih viličarjev, visoko in nizko dvižnih viličarjev

S svojo prisotnostjo kažemo, da smo pomemben akter v industriji viličarjev. Prizadevanja naše ekipe so privedla do tega, da se vpliv našega podjetja širi tudi na evropskem trgu in tako se je utrdil naš položaj v Sloveniji in tujini. Ponudba podjetja Helvetiavip d.o.o. je naslovljena na vse poslovne subjekte in posamezne stranke.

Podjetje širi dejavnosti na področju zagotavljanja transportno-logističnih rešitev in naj poudarimo, kadar iščete nove, rabljene viličarje ali pa samo za najem, smo podjetje Helvetiavip d.o.o. najboljša rešitev za vas.

www.helvetiavip.si

info@helvetiavip.si

 

Zaposleni:

Marjan Motaln (Direktor) – prodaja viličarjev in najemi.
Telefon: +386 41 432 747

Don Pirc – prodaja rezervnih delov, servis in skladišče.
Telefon: +386 31 322 131

Liljana Motaln – tajništvo, komerciala in uvoz/izvoz.

Telefon: +386 51 610 515

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

12-06-2024

SPOT svetovanje Podravje, Pobreška 20

04-07-2024

Karierno središče Maribor, Gregorčičeva ulica 15, Maribor (v živo)

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor