OOZ Maribor

Srečanje upokojenih obrtnikov OOZ Maribor (Motel in pizzeria ČRNI BARON, 23. november 2017)
V Malečniku pri Motelu in pizzeriji Črni Baron, Marjana Vidoviča s.p. je 23. novembra 2017 potekalo že tradicionalno SREČANJE UPOKOJENIH OBRTNIKOV OOZ Maribor. Vseh je že čez 500 in predstavljajo pomemben del  zbornice.

S svojimi znanjem in dolgoletnimi izkušnjami so še danes pomemben člen obrtniške organizacije. Mnogi med njimi so še vedno dejavni v obrti in podjetništvu, pomagajo svojim naslednikom pri vpeljevanju in nadgradnji dejavnosti. Prav tako so aktivni v številnih društvih, organizacijah in nekateri tudi na športnem področju.

Na srečanju so tudi zaploskali podpredsedniku zbornice Dušanu Fidlerju, ki je namenil nekaj besed udeležencem v uvodu srečanja.

Na OOZ Maribor se trudimo, da ohranjamo stike z upokojenimi obrtniki in podjetniki, zato jim tudi na prednovoletnih srečanjih predstavimo dosežke obrti in podjetništva v preteklem letu in prizadevanja za izboljšanje poslovnega okolja, ki je za njen razvoj eden najpomembnejših pogojev.

Sledilo je kosilo …z živo glasbo. S čudovitim petjem je Marko Cesar navdušil upokojene obrtnike, da so se kar hitro pridružili na plesišču.Tako so se zabavali naši upokojeni obrtniki OOZ MariborUpokojeni obrtniki OOZ Maribor niso samo sedeli…so se prepustili ritmom Marka Cerarja…in še drugi del plesalcev…Marko Cesar “v akciji”…Majda Horvat v objemu upokojenih obrtnic, Danice Šamec in Marije Stolnik…Danica Šamec, Valentin Klajderič in Majda Cenc…vesela družba upokojenih frizerk z dolgoletnim, sedaj že upokojenim sekretarjem sekcije, Jožetom Vrhnjakom
Click here to add your own text

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor