OOZ Maribor

Strokovno srečanje cementninarjev, kamnosekov in teracerjev


Spoštovani,

Sekcija CKT organizira strokovno srečanje. Zanimiv in strokovno raznolik program srečanja v dopoldanskem delu prinaša skupno predavanje, v popoldanskem programu pa ločena predavanja za področje kamnoseštva in za področje cementnih izdelkov.

Zanimive strokovne tematike pa temeljijo na konkretnih izkušnjah in problemih iz vaše dejavnosti.

Bomo pa veseli, da pošljete na OZS kakšno dodatno vprašanje iz vaše prakse, ko boste prebrali podroben program, ki je priložen – čimprej na naslov: igor.pipan@ozs.si.

PROGRAM – Strok.srečanje cementninarjev, kamnosekov in teracerjev_15.3.2019

Pa zgolj v informacijo: lokacija srečanja ni izbrana po naključju, saj Smrekarjeva domačija že stoletje opravlja svoje poslanstvo – povezuje ljudi. Tako boste v dokaj nenavadnem, ampak zanimivem okolju uživali (vsaj na sekciji smo o tem prepričani) v dobrem domačem okolju, deležni pa boste ….

Zato si rezervirate čas – 15. marca 2019 – in prijavite se tako, da kliknete na PRIJAVA – in spoznali boste nekaj novosti in se tudi podružili s kolegi iz panoge.

Vljudno vabljeni!

Informacijo je posredoval Igor Pipan, spec., Sekretar sekcij pri OZS, T: +386 (0)1 58 30 568, M: +386 (0)41 725 448, E: igor.pipan@ozs.si

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor