OOZ Maribor

Strokovno srečanje vzdrževalcev tekstila


Spoštovani,

za opravljanje storitev kemičnega čiščenja in pranja ste primorani spremljati najbolj sveže novice iz sveta nege tekstilij, saj je vsem osnovni cilj nege tekstilij odstranitev nečistoč in madežev, ki so prisotni v tekstilijah.

Pomembno je ohranjati nove priložnosti za izobraževanje in izpopolnjevanje znanja. Zato vam že sedaj sporočamo, da si rezervirate čas za Tradicionalno strokovno srečanje vzdrževalcev tekstilij pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki ga pripravljamo 8. in 9. marca  2019 v hotelu v Ankaranu. Dvodnevno srečanje bo tokrat potekalo v Hotelu & resort Adria Ankaran, Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran v Stekleni dvorani.

Povezava do PROGRAMA in PRIJAVEhttp://www.ozs.si/Dogodki.aspx?id=a0N0X00001P0HsPUAV 

Rezervacija prenočišč:
Nastanitve si lahko rezervirate na telefonsko številko: 05 66 37 300  ali preko e- pošte hotel@adria-ankaran.si s sklicem, da ste udeleženci strokovnega srečanja vzdrževalcev tekstilij. Za udeležence srečanja so cene za nočitve ugodnejše.

Osrednja tema strokovnega srečanja:  Pregled obveznosti s področja varnosti pri delu, požarne varnosti, varstva okolja ter novosti glede embalaže?
O letnih količinah embalaže, dane v promet v preteklem letu, morajo  embalerji, pridobitelji blaga ter proizvajalci in pridobitelji servisne embalaže prvič poročati v letu 2019. Rok je 31. marec 2019. Zato ste morali  v letu 2018 voditi lastno evidenco o embalaži, dani v promet. Informacije o tej novi uredbi smo vam pošiljali januarja in maja 2018. Podrobna na navodila o poročanju boste prejeli takoj, po objavi obrazcev na spletni  ARSO.                 

Sekcija se dogovarja, da bo na srečanju potekala okrogla miza o reševanju reklamacij. Sledilo bo  zanimivo predavanje podjetja Ecolab d.o.o, ki bo udeležencem predstavilo »Nizko temperaturno pranje perila«. Poleg aktualnih predavanj bodo na srečanju predstavljene tudi teme, ki pomembno vplivajo na vsakdanji delovni proces ter obilo priložnosti za druženje ter izmenjavo mnenj in izkušenj z ostalimi udeleženci in razstavljavci.    

Pridružite se nam in bodite del najpomembnejšega dogodka za vzdrževalcev tekstilij v Sloveniji!

Informacijo je posredovala Adrijana Poljanšek, Sekretarka sekcij pri OZS, E: adrijana.poljansek@ozs.si , T: +386 (0)1 58 30 826, 58 30 501, F: +386 (0)1 50 59 270

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor