OOZ Maribor

SvezesKmetije: NAROČITE SVEŽO, DOMAČO HRANO – učinkovito povezovanje občanov s ponudniki lokalno pridelane hrane!

Projekt SvezesKmetije.si je nastal v izjemno kratkem času in v obdobju izrednih razmer preprečevanja širjenja COVID-19

Smo Aljaž, Tilen in Nada, ki se med seboj ne poznamo!

Našli smo se naključno, preko skupnih prijateljev (hvala Ana M.) in staknili glave, sicer ne dobesedno, da zagotovimo boljši pregled nad informacijami o potrebah gospodinjstev in ponudbi lokalnih pridelovalcev domače hrane.

Za ta projekt, ki je v celoti financiran iz zasebnih sredstev, nismo prejeli nobenih finančnih spodbud ali druge oblike financiranja.

Prav tako nismo mogli sodelovati za sredstva iz javnih virov ali razpisov, saj je država v teh izrednih razmerah ustavila vse aktivnosti v zvezi z razpisi.

Iz obstoječih javno dostopnih seznamov, o ponudnikih lokalno pridelane hrane, ki niso ravno pregledni, ter iz posameznih objav ponudnikov na socialnih omrežjih (predvsem FB), smo pripravili spletno stran. Na njej smo organizirali podatke tako, da lahko uporabniki glede na svoje potrebe usmerjeno pridobivajo informacije o želeni ponudbi in ponudnikih.

Povezava do spletne strani, kjer naročite svežo, domačo hrano:  https://svezeskmetije.si/ 

Podatki o ponudnikih se oblikujejo glede na dva ključna kriterija*: izbrano kategorijo živil in lokacijo ponudnika glede na uporabnika.

*Ko vnesete svojo lokacijo in izberete eno ali več kategorij, dobite seznam ponudnikov izbranih kategorij živil od vam najbližjega do najbolj oddaljenega.

Prosimo vas le – imejte v mislih, da rešitev pred vami ni popolna in še zdaleč ne takšna kot smo si jo zamislili, vendar verjamemo, da bomo v danih okoliščinah marsikomu olajšali navigacijo v poplavi informacij.

V prihodnjih dneh, tednih in mesecih bomo stran še nadgrajevali in izpopolnjevali. Pri tem lahko sodelujete tudi vi. Vaša konstruktivna mnenja in predloge nam posredujte na e-naslovu:  info@svezeskmetije.si!

Hvala!

 

Naša misija: “Učinkovito povezati občane s ponudniki lokalno pridelane hrane!”

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

12-06-2024

SPOT svetovanje Podravje, Pobreška 20

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor