OOZ Maribor

Uveljavitev povračila plač zaposlenih zaradi posledic koronavirusa in registracija podjetja na Portalu za delodajalce Zavoda RS za zaposlovanje


Da boste lahko uveljavljali povračila plač zaposlenih zaradi posledic koronavirusa, je najprej potrebna registracija vašega podjetja na Portalu za delodajalce Zavoda RS za zaposlovanje.

Kako registrirate svoje podjetje na portalu za delodajalce na Zavodu RS za zaposlovanje?

Da boste lahko uveljavljali povračila plač zaposlenih zaradi posledic koronavirusa, je najprej potrebna registracija vašega podjetja na Portalu za delodajalce Zavoda RS za zaposlovanje. Če registracije ne opravite, ne vi ne vaš računovodja ne boste mogli oddati vloge za povračilo.

Če želite, da nekdo, npr. vaš računovodja, za vas ureja vloge na njihovem portalu, ga lahko že ob registraciji svojega podjetja navedete kot uporabnika (registracija z eNaslovom).

>> Registracija novega delodajalca na portalu
Lahko pa podjetje registrirate na portalu in nato pošljete pooblastilo njihovemu Kontaktnemu centru. To pomeni, da natisnjeno, izpolnjeno, podpisano in skenirano vlogo pošjete po elektronski pošti na naslov: kontaktni.center@ess.gov.si.

Pri tem je pomembno, da je uporabnik, ki je zaposlen v drugem podjetju (npr. v računovodskem servisu), že uporabnik našega portala za delodajalce v svojem matičnem podjetju.

Obrazec vloge: Pooblastilo za uporabo Portala za delodajalce

Tistim, ki ste pooblastilo že oddali, pa vaše podjetje še ni registrirano na portalu, predlagamo, da se čim prej registrirate, saj le tako lahko potrdijo vaše pooblastilo. 

Registracija je preprosta, le v nekaj korakih. Pri tem vam lahko pomagamo na brezplačni številki Kontaktnega centra 080 20 55.

Vir: Spletna stran ZRSZ, 1.4.2020

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

2024-02-27

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR (kletni prostori)

2024-03-14

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR (kletni prostori)

2024-02-03

Sodni stolp, Pristan 8, 2000 MARIBOR

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor