OOZ Maribor

V A B I M O VAS NA PREDSTAVITEV SAMODEJNE NAPRAVE FORTRON ZA MENJAVO OLJA V AVTOMATSKIH MENJALNIKIH

SEKCIJA AVTOSERVISERJEV

 

Spoštovani!

Glede na to, da je segment vozil z vgrajenim avtomatskim menjalnikom na našem trgu v porastu,  ter, da smernice proizvajalcev kažejo v bodoče na veliko porast vgradnje teh vrst menjalnikov, smo se s podjetjem Potokar d.o.o. iz Ljubljane, Parmova 51 dogovorili, da organiziramo predstavitev izdelkov FORTRON za čiščenje avtomatskih menjalnikov ter praktičen prikaz delovanja naprave na vozilu.

Če je bilo še do pred kratkim pravilo, da je olje v avtomatskem menjalniku doživljenjsko, sedaj številni proizvajalci postavljajo ter znižujejo interval menjave olja ter čistilca olja v avtomatsjkem menjalniku, zato vas

V A B I M O

VAS NA PREDSTAVITEV SAMODEJNE NAPRAVE FORTRON ZA MENJAVO OLJA V AVTOMATSKIH MENJALNIKIH S PRAKTIČNIM PRIKAZOM DELOVANJA NAPRAVE

NA VOZILU

 

V sredo 15.03.2017, ob 15. uri v TEHNIŠKEM ŠOLSKEM CENTRU MARIBOR, Zolajeva ulica 12 (šolska delavnica)

Trajanje prezentacije skupaj s praktičnim prikazom je cca 2 uri.

 

Zaradi lažje organizacije dogodka, prosimo za predhodno prijavo na vika.vodusek@ozs.si ali udeležbo sporočite po telefonu (02) 33 03 506, mobi: 051 672 657 Viktorija Vodušek, sekretarka sekcije.

Lep pozdrav!

Predsednik sekcije:

Boris Demšič, l.r.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor