OOZ Maribor

V Portorožu je potekalo 12. strokovno srečanje gostincev

Dne 26.11.2019 smo bili prisotni na strokovnem srečanju gostincev v hotelu Slovenija v Portorožu.

Janja Viher je v imenu članov Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor predstavila projekt “KAPLJICA” in pomen vode kot vodilni produkt v gostinstvu in turizmu. V projektu sodelujeta Mariborski vodovod d. d. in Zavod za inovativnost in podjetništvo (ZIPO).

Navzoče je seznanila še z enim zanimivim produktom zavoda “URBAN SOIL 4 FOOD” Inno Rural: Vzpostavitev inovativne digitalne platforme s ponudbo lokalne hrane. Boštjan Protner je z izborom Vin Joannes zraven ostalih razstavljavcev poskrbel za brbončice udeležencev srečanja. 

Nit letošnjega srečanja gostincev je bila na poudarku pomena ŽENSK v gostinstvu; le-te so na okrogli mizi delile svoje zgodbe z udeleženci.

Gostinci so srečanje zaključili s podelitvijo priznanj za kakovost gostinske ponudbe in jubilejev v gostinstvu, ter priznanj ob 50 letnici Sekcije za gostinstvo in turizem.

Med dobitniki jubilejnih priznanj je tudi članica OOZ Maribor. Za 30 let poslovanja je prejela priznanje Zdenka Lešnik s.p. z obratovalnico GOSTILNA IN MOTEL PRI LEŠNIKU.  Ker se sama dogodka ni udeležila, bo priznanje prevzela na sedežu OOZ Maribor.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor