OOZ Maribor

Vabilo GRADBINCEM na strokovno ekskurzijo-MAPEI MILANO, (17.-18. november 2017)


Obveščamo vas, da OOZ Ptuj za gradbince, slikopleskarje, kamnoseke, cementninarje, keramičarje, parketarje organizira STROKOVNO EKSKURZIJO –  MAPEI  MILANO, 17. – 18. NOVEMBER 2017.  Gre za vodilnega svetovnega proizvajalca izdelkov za gradbeništvo, zato vas vabimo, da obvestite vaše predsednike gradbenih sekcij oz. člane o možnosti udeležbe na strokovni ekskurziji.


Mapei je bil ustanovljen leta 1937 v Milanu in je danes vodilni svetovni proizvajalec izdelkov za gradbeništvo. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja je Mapei začel s strategijo mednarodne širitve z namenom približevanja potrebam lokalnih trgov ter zniževanja stroškov prevoza. Skupina Mapei v številkah danes: 68 podjetij, 70 proizvodnih obratov na 5 celinah v 32 različnih državah. Mapei je razvil tudi razvejano tehnično-prodajno mrežo v vseh ključnih državah sveta. Usposobljena tehnično svetovalna služba predstavlja pomembno podporo pri zasnovi in izvajanju projektov.

Sistemi – izdelki podjetja MAPEI:

– izdelki za polaganje keramičnih ploščic in kamna;

– izdelki za polaganje tekstilnih in prožnih oblog;

– izdelki za zvočno izolacijo;

– tlaki na osnovi cementa in smol;

– izdelki za gradbeništvo;

– izdelki za polaganje parketa;

– dodatki za betone;

– izdelki za konstrukcijske ojačitve;

– izdelki za sanacijo zidanih objektov;

– izdelki za toplotno izolacijo;

– stenski zaščitni in dekorativni premazi;

– izdelki za izvedbo hidroizolacij;

– predorska gradnja;

– elastične tesnilne mase in lepila in

– dodatki za proizvodnjo cementa.

 

Program strokovne ekskurzije:

  1. november 2017 (PETEK): Odhod avtobusa ob 01.00 uri izpred Železniške postaje na Ptuju. Vožnja, s krajšimi postanki (tudi za malico) do Milana. Strokovni del programa – obisk MAPEI – vodilnega svetovnega proizvajalca izdelkov za gradbeništvo. Pri predstavitvi podjetja, proizvodnje, njihovih proizvodnih sistemov in izdelkov, pravilnega načina uporabe nam bodo pomagali  predstavniki Mapei d.o.o. iz Slovenije.Pozno popoldan krajši ogled Milana, vožnja do hotela, večerja in nočitev.
  2. november 2017 (SOBOTA): Po zajtrku vožnja do Coma, ki leži ob istoimenskem jezeru, enem najglobljih jezer Evrope. Vožnja ob jezeru, ki so ga slavili številni umetniki, bogataši iz vsega sveta pa si tukaj gradijo svoje počitniške vile in palače. Postanek v Tremezzu, ogled Vile Carlotte, zgrajene v 17. stol. za milanskega markiza. Malica in nadaljevanje vožnje do Bergama –  starega srednjeveškega mesta, ki se nahaja na vzpetini, obdanega z izvirnim 5 kilometrskim obzidjem. Ogled starega mestnega jedra, prosto in povratek proti domu.

Pisne prijave sprejemamo na sedežu OOZ Ptuj, Vošnjakova 13, Ptuj  ali na e-naslov: zdenka.skerget@ozs.si  najkasneje  do 8. NOVEMBRA 2017!

Povezava do PRIJAVNICE (kliknite na pasico) PRIJAVNICA-GRADBINCI _17.-18.11.2917

Vabljeni!

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor