OOZ Maribor

Vabilo GRAFIČARJEM na ogled 40. sejma GRAFIMA (Beograd, 27. – 29.9.2018)
Spoštovani člani Sekcije fotografske, grafične in medijske dejavnosti OOZ Maribor,

vabimo vas, da se skupaj s člani Sekcije grafičarjev pri OZS udeležite ogleda strokovnega sejma Grafima v Beogradu, tiskarne in podjetja, ki izdeluje offset plošče. Ogled bo potekal v času od 27. do 29. septembra 2018.

Rezultat iskanja slik za BEOGRAD

PROGRAM POTOVANJA:

  •   27. september (četrtek)   SLOVENIJA – BEOGRAD

Odhod iz Ljubljane ob 3. uri iz dogovorjenega mesta in nato vožnja mimo Zagreba in naprej skozi Slavonijo do Beograda. Okoli 10:00 prihod v glavno mesto Srbije. Najprej sledi obisk sejma Grafima. Letos bo to 40. jubilejni sejem, kjer pričakujejo več kot 800 razstavljavcev. Okoli 17. ure bomo zapustili sejem in se podali do našega hotela 4* . Po poti se bomo peljali čez Dedinje mimo Hiše Cvetja, stadiona Marakana in stadiona NK Partizan, mimo Hrama Sv. Save, kjer se bomo ustavili in si ga tudi ogledali, vožnjo pa nadaljujemo mimo trga Slavija do našega hotela. Namestitev v sobah in osvežitev, nato pa se odpravimo na obilno večerjo z živo glasbo na Terazije. Vrnitev v hotel in nočitev.

  • 28. september (petek)         BEOGRAD

Po samopostrežnem zajtrku se predvidoma odpravimo  na ogled podjetja Press Code d.o.o., ki dela offset plošče  (preko 9.000 plošč mesečno), in tiskarno Margo Art d.o.o., ki tiska za največjo založniško hišo v Srbiji, Laguno. Pozno popoldne vrnitev v hotel in nato izlet v Novi Beograd, kjer se vkrcamo na ladjico, ki nas bo skoraj dve uri vozila po Donavi in Savi. Ob bife večerji in odprtem baru bomo uživali v lepih razgledih na Stari in Novi Beograd. Okoli 22. ure bomo končali z vožnjo v bližini hotela Jugoslavija, kjer se nahajajo tudi nekateri izmed najbolj znanih beograjskih splavov. Kdor bo želel, se gre lahko zabavati do jutra… Ostali se bomo vrnili v hotel in nočitev.

  • 29. september (sobota)      BEOGRAD – SLOVENIJA

Po samopostrežnem zajtrku se odpravimo v center mesta na sprehod po trdnjavi Kalemegdan, od koder je prekrasen razgled na sotočje Donave in Save in ki priča o bogati zgodovini mesta. Sprehod nadaljujemo po Knez Mihajlovi ulici, si pogledamo Saborno cerkev, Kafano ‘?’ in končamo ogled na živilski tržnici Zeleni Venac, kjer boste lahko kupili kajmak, kulen, žganje in ostale srbske specialitete. Nekaj časa tudi za kosilo in samostojne oglede. Okoli 15h odhod iz centra in nato še vožnja skozi Novi Beograd (Sava center, Park prijateljstva,…) proti domu. Predviden prihod v Ljubljano okoli 23. ure.

UGODNA CENA: Sekcija grafičarjev pri OZS sofinancira del stroškov za člane OZS. Ugodnejša cena velja za dve osebi iz enega podjetja – ali nosilca ali zaposlena, v kolikor prijavite več oseb, je cena potem polna.
30 oseb: 169 EUR član OZS, 239 EUR nečlan OZS
40 oseb: 129 EUR član OZS, nečlan OZS plača 199 EUR.

—————————————————————–

VABILO/PROGRAM OZS za Sejem DRAFIMA/sept.2018_Beograd  (kliknite na pasico)

PRIJAVNICA (kliknite na pasico)

Odhod avtobusa bo iz Ljubljane, glede na interes bomo potnike pobrali tudi na poti do meje. PRIJAVNICO izpolnite in pošljite.  Na prijavnici označite, kje vstopite.

—————————————————————–

PRIJAVE:
Rok prijave je do 24. avgusta 2018 oz. do zasedbe mest.
Prijave sprejema Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor, Urška RAFOLT, tel: 330 35 04, 041 355 135 ali po e-pošti: urska.rafolt@ozs.si  ali OZS, Adrijana POLJANŠEK, tel. 01 58 30 826, ali po e-pošti: adrijana.poljansek@ozs.si .

Sklad za izobraževanje Maribor pokrije za svoje člane strošek prevoza (nečlanom bo Sklad izstavil fakturo v višini sorazmernega deleža stroškov prevoza glede na število udeležencev) in stroške vstopnice v skladu s Pravilnikom o pogojih vračanja stroškov izobraževanja po predloženi vlogi za povračilo.

Vljudno vabljeni!

Adrijana POLJANŠEK, Sekretarka sekcij pri OZS

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor