OOZ Maribor

Vabilo INSTALATERJEM – ENERGETIKOM na ogled sejma MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT (Milano, 16. – 17.03.2018)Spoštovani člani Sekcije instalaterjev-energetikov OOZ Maribor!

Pomurske zbornice skupaj s turistično agencijo Leze razpisujejo za inštalaterje-energetike, ogled sejma MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT v Milanu, vodilnega sejma s področja tehnologij ogrevanja, hlajenja, ravnanja z vodo in obnovljivih virov energije, v petek in soboto, 16. in 17. marca 2018.

Na sejmu se predstavlja več kot 2.000 razstavljalcev iz 55 držav. Sejem Mostra Convegno Expocomfort v letu 2018 predstavlja edinstveno priložnost, da odkrijete vrhunske tehnološke trende v tej nenehno razvijajoči se industriji. Koncept tokratnega sejma je tehnološka inovacija, zlasti digitalizacija izdelkov in procesov ter integracija sistemov električne in toplotne energije ter obnovljivih virov energije.

Program ekskurzije:

1.dan, 16.3.2018:

Odhod avtobusa izpred Območne obrtno-podjetniške zbornice Murska Sobota ob 0.30 uri. Vožnja s turističnim avtobusom do mejnega prehoda Fernetiči, prestop meje in nadaljevanje poti s postanki v smeri Verone, Bergama, do Milana. Po prihodu v Milano (planirano ob 9.00 uri) sledi celodnevni ogled sejma. Po ogledu sejma nadaljujemo pot do hotela, (na poti do Verone), namestitev v hotelu 3*** na bazi polpenziona, večerja in nočitev.

2.dan, 17.3.2018:

Po zajtrku se odpravimo do mesta večnih ljubimcev – Verone. Sledi ogled mestnih znamenitosti: trg Bra, rimska arena, trg Erde, kjer je sadno-zelenjavna tržnica, trg Signori s spomenikom Danteju Alighieriju, Julijino hišo z znamenitim balkonom, Romeovo hišo, grad Castelvelchio z mostom Schaligeri, najlepše nagrobne spomenike v Italiji – nagrobni spomeniki družine Schaligeri,…Nekaj prostega časa za nakup spominkov in za kosilo v lastni režiji. Sledi povratek proti domu, ki je predviden v poznih nočnih urah.

Cena ekskurzije znaša pri udeležbi najmanj 18 oseb 195,00 € v minibusu in pri udeležbi najmanj 20 oseb 198,00 € v avtobusu.

Cena zajema: avtobusni prevoz, cestnine in cestne pristojbine, parkirnine ter DDV, vstopnico za ogled sejma, namestitev v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona (večerja, zajtrk), vsi zunanji ogledi mestnih znamenitosti po programu, pogostitev na poti s kavo in pecivom, osnovno nezgodno zavarovanje, organizacija, izvedba in vodenje.

Doplačilo: enoposteljna soba 20,00 €/osebo, R.O. ca. 11 €/osebo, zdravstveno zavarovanje za tujino – VZAJEMNO – 4,38 € (skupina nad 10 oseb).

Priporočamo vam, da si uredite evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja ali dodatno zdravstveno zavarovanje za tujino. 

S sabo je potrebno imeti veljavni osebni dokument.

Prijave zbirajo na Območni obrtno-podjetniški zbornici Murska Sobota, tel. 02 521 40 10, najkasneje do 2. marca 2018.

Vljudno vabljeni!

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor