OOZ Maribor

VABILO na brezplačno SPOT usposabljanje: »Oblikovanje poslovnega modela po vaši meri« , petek, 28.9.2018 med 8.30 in 17.00S pomočjo oblikovanja poslovnih modelov lahko na preprost in razumljiv način vizualno predstavimo delovanje podjetja ali podjetniške ideje. Če posamezno dejavnost opravljamo zato, da bomo od nje ustvarjali prihodke, moramo vedeti, kdo so naše stranke, kako bomo prišli so njih ter kaj si dejansko želijo od nas. Za njih moramo ustvarjati vrednost, za katero so nam pripravljene plačati, in sicer toliko, da bodo naši prihodki višji od stroškov poslovanja. Ali bo naša dejavnost dobičkonosna, lahko preverimo z ustreznim poslovnim modelom.

Vsebina usposabljanja:

 

  • Kaj je poslovni model in kakšne so koristi?
  • Razlika med poslovnim modelom in poslovnim načrtom.
  • Uporaba poslovnih modelov v praksi.
  • Orodja za oblikovanje lastnega poslovnega modela.
  • Vrste poslovnih modelov.

Udeleženci bodo tekom usposabljanja pod vodstvom predavatelja pripravili poslovne modele za lastne poslovne ideje!  

Usposabljanje bo izvedel g. Andro Goblon, strokovnjak na področju uvajanja novih poslovnih orodij, kot so na primer orodje za oblikovanje poslovnih modelov, orodje za oblikovanje ponudbe vrednosti, orodje za inoviranje trendov,… Pri svojem delu uporablja sodobne pristope in metode (Design thinking, Visual thinking). Deluje tudi kot projektni vodja in koordinator komunikacijskih aktivnosti v razvojno raziskovalnih projektih EU. Aktiven je tudi na področju krožnega gospodarstva.

LOKACIJA: sedež SPOT svetovanje Podravje, MRA, Pobreška cesta 20, Maribor, v veliki sejni sobi.

Več informacij: Irena Podletnik, tel. 02 333 13 85, e-naslov: spot.podravje@mra.si

Število udeležencev je omejeno! Obvezna prijava na dogodek na elektronski naslov spot.podravje@mra.si. Prijave se zbirajo do zasedbe prostih mest.

Vljudno vabljeni!

»Delavnica je organizirana v sklopu aktivnosti SPOT svetovanje Podravje. Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.«ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor