OOZ Maribor

Vabilo na delavnico “Spletni marketing in načrtovanje spletne strani” (OOZ Maribor, 24. april 2018)


Kvalitetna spletna stran, Facebook profil in druga orodja za spletno promocijo in trženje so dandanes ključni za poslovni uspeh podjetja na domačem in na mednarodnih trgih. Njihov razvoj je izjemno hiter in zahteva aktivno vključevanje podjetij in podporo strokovnjakov. Od podjetij zahteva kritično razmišljanje in pravočasno oziroma kreativno ukrepanje. Internet je tudi bistveno spremenil način našega delovanja in promocije. Imamo dostop do mnogo večjega števila resursov in velikega števila potencialnih kupcev.

Mariborska razvojna agencija in Območna obrtno podjetniško zbornica Maribor vabita na delavnico, katere namen je podjetnike in obrtnike seznaniti z delovanje in priložnostmi spletnega marketinga in uporab spletnih strani. Delavnica, ki smo jo tokrat oblikovala bo temeljila na praktičnih prikazih načrtovanja in uporabe ter individualni pomoči posameznim podjetjem.

Program:

  1. predstavitev spletnega marketinga in uporabe spletnih strani

– kaj je spletni marketing, kako ga koristno uporabljati

– vrste spletnega marketinga: e-mail marketing, blogging,  social media marketing ….

– viralni marketing (video posnetki, fotografije, tekstovna sporočila..)

– zakaj potrebujem spletno stran, celostna podoba, struktura spletne strani. promocija

– za kaj potrebujem facebook profil, kako ga uporabiti v poslovne namene

  1. Delo na praktičnih primerih, individualno svetovanje za podjetja (slednje bo potekalo tudi v kasneje dogovorjenih terminih)

Predavatelj: g. Matjaž Fras (Štajerski tehnološki park)

Povezava do VABILA: Vabilo 4.delavnica EXPEDIRE 24.4.2018

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Prijave: Prosimo da nam potrdite vašo udeležbo na telefon (02) 3303 500 ali e-pošto leonida.polajnar@ozs.si . Število udeležencev na delavnici je zaradi kasnejšega individualnega svetovanja omejeno.

Vljudno vabljeni!Projekt EXPEDIRE, je namenjen podjetjem, ki začenjajo s svojim izvornim poslovanjem ali se želi širiti na avstrijski trg. Podjetnikom nudi storitve delavnic in seminarjev, poslovna srečanja z avstrijskimi podjetji in individualno pomoč pri navezovanju stikov. Projekt delno sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija 2014-2020.
ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor