OOZ Maribor

Vabilo na predstavitev Četrtega javnega razpisa za sofinanciranje manjših začetnih investicij na problemskem območju Maribora s širšo okolico in posledično sprememb Tretjega javnega razpisa za garancije bančnim kreditom za mikro, malo in srednja podjetja v okviru Regijske garancijske sheme za Podravje (OOZ Maribor, PONEDELJEK, 5. marec 2018, ob 16:00 uri)


Vljudno vabimo na predstavitev Četrtega javnega razpisa za sofinanciranje manjših začetnih investicij na problemskem območju Maribora s širšo okolico in posledično sprememb Tretjega javnega razpisa za garancije bančnim kreditom za mikro, malo in srednja podjetja v okviru Regijske garancijske sheme za Podravje,  ki bo v ponedeljek, 5. 3. 2018 ob 16.00 uri,  v izobraževalni dvorani  Območne obrtne zbornice Maribor, Titova cesta 63, 2000 Maribor.

 Razpisa bo predstavila predstavnica Mariborske razvojne agencije, Irena Podletnik.

Predmet Četrtega javnega razpisa za sofinanciranje manjših začetnih investicij na problemskem območju Maribora s širšo okolico je sofinanciranje manjših začetnih investicij in je namenjen gospodarskim subjektom na območju občin Kungota, Pesnica, Hoče-Slivnica, Mestne občine Maribor, Ruše, Selnica ob Dravi, Podvelka, Radlje ob Dravi in Ribnica na Pohorju. Pridobiti je možno do 50.000,00 EUR nepovratnih sredstev za začetne investicije v osnovna sredstva.

Program:

  • predstavitev razpisov,
  • vprašanja in odgovori.

Razpis in sprememba sta bila 16. 2. 2018 objavljena v Uradnem listu št. 9/2018, do njiju pa lahko dostopate tudi preko spletne strani www.mra.si.

Povezava do VABILA: VABILO_Predstavitev razpisov_5.3.2018

Povezava do članka iz časopisa FINANCE z dne 27.2.2018 : FINANCE_Razpisane so subvencije za začetne naložbe (MRA)

Dogodek je za udeležence BREZPLAČEN!

Vljudno vabljeni!

Več informacij o dogodku in oddajo vaše prijave lahko uredite po telefonu: 041 666 642, marjana.savic-krajnc@ozs.si


        

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

12-06-2024

SPOT svetovanje Podravje, Pobreška 20

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor