OOZ Maribor

Vabilo na seminar: Kako prodajati živilske izdelke na italijanskem trgu in zbiranje interesa sestanke slovenskih podjetij in izdelkov v italijanskih trgovskih verigah, Ljubljana, 22. junij 2018

Vabilo na seminar: Kako prodajati živilske izdelke na italijanskem trgu in zbiranje interesa sestanke slovenskih podjetij in izdelkov v italijanskih trgovskih verigah, Ljubljana, 22. junij 2018

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Slovensko deželno gospodarsko združenje (SDGZ) v sodelovanju s podjetjem IDEA3, organizira seminar z naslovom Kako prodajati živilske izdelke na italijanskem trgu. Dogodek bo potekal v petek 22. junija 2018 v hotelu Austria Trend (dvorana Cassiopea), Dunajska 154, Ljubljana in je namenjen predvsem podjetjem iz živilsko predelovalne industrije, vabljena tudi podjetja iz drugih sektorjev (izdelki za osebno nego in čiščenje, itd.) ki  želijo vstopiti italijanski trg oziroma želijo povečati prodajo na tem 62 milijonskem in iščejo agenta.

Predstavniki podjetja IDEA 3 (konzultatntsko podjetje) bodo udeležencem podali specifične informacije o italijanskem trgu s poudarkom na marketingu in predstavitvi izdelkov, ter informacije o pomembnosti vidnosti na prodajnih mestih ter cenikih. Na seminarju boste izvedeli kateri so glavni kriteriji za vstop v večje trgovske verige v pokrajinah Furlanija Julijska krajina, Veneto in Trentino Alto Adige (COOP,  VEGA, .)…kot tudi manjše butične trgovine ob meji. Seznanili se boste tudi o italijanskih normativih (higienski standard, UVAC ipd.) ter označevanju in tehničnih listih, ki so ključnega pomena za vstop na italijansko tržišče.

Podjetje IDEA 3 ima za seboj že uspešna sodelovanja s trgovsko verigo COOP ter tudi drugimi večjimi trgovci. Do sedaj jim je uspelo v njihove trgovine uvrstiti proizvode nekaterih večjih, kot tudi manjših slovenskih podjetij.

Kot nadaljevanje seminarja bomo septembra 2018 v okviru tako imenovanega »Dneva slovenskih dobaviteljev« za izbrana slovenska podjetja organizirali sestanke s predstavniki italijanskih trgovskih verig in manjših trgovin ob meji ter HoReCa.

Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da najksneje do ponedeljka 18. junija 2018 svoj interes za sodelovanje potrdite tako, da v anleškem ali italijanskem jeziku izpolnite elektronsko prijavnico .

Na osnovi prejetih prijavnic/predstavitev bodo izbor podjetij za septembrske sestanke po seminarju opravili predstavniki IDEA3 skupaj z vodstvi trgovskih verig in trgovcev, ki bodo sodelovali na septembrskem dogodku.

Kotizacije ni.

Dodatne informacije:
SPIRIT Slovenija, Tina Lukan, T 01 5309 826, E tina.lukan@spiritslovenia.si.

elektronska prijavnicaZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor