OOZ Maribor

Vabilo na skupno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev krovcev, slikopleskarjev, polagalcev talnih oblog in inštalaterjev-energetikov

Spoštovani,

Obveščamo vas, da bo konec januarja 2016 organizirano skupno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev, krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev, podopolagalcev in inštalaterjev-energetikov, ki bo

29. in 30. januarja 2016, v Kongresnem centru Terme Zreče.

Strokovno srečanje bo prvi dan dopoldan in drugi dan ob zaključku potekalo skupno za vse  sekcije. Skupen bo tudi program za spremljevalke in seveda družabni del z večerjo prvi dan srečanja. Popoldanske vsebine prvega dne in dopoldanske vsebine drugega dne, pa se bodo odvijale ločeno po posameznih sekcijah – v ločenih dvoranah (skupni predprostor – kjer bo prostor za pokrovitelje in razstavljalce).

Pomembna novost je, da bodo na tokratnem srečanju podeljeni prvi ZNAKI ODLIČNOSTI V GRADBENIŠTVU, ki jih bo pričela podeljevati Sekcija gradbincev januarja 2016, kasneje pa se bodo k temu pridružile tudi ostale sekcije z gradbenega področja.

Na posameznih sekcijah pa bo, kot ponavadi, bolj poglobljeno obravnavanje strokovnih tem, ki se tičejo posamezne dejavnosti znotraj gradbeništva (gradbena dela, zaključna gradbena dela, krovska dela, kleparska dela, polaganje podov, strojne inštalacije, energetika,…).

Podrobnosti si lahko preberete na spletni povezavi Skupno strokovno srečanje gradbenikov kjer je tudi možna prijava, ki je OBVEZNA preko spletne strani. Prijavi se vsakega udeleženca posebej.

Sklad za izobraževanje Maribor vrača stroške strokovnega srečanja po veljavnem pravilniku po prejeti vlogi za povračilo (priloga kopija računa). Pristopno izjavo za članstvo (delavci in obrtniki 5 €/oseba na mesec) in vlogo za povračilo najdete na njihovi spletni stani www.sidsp-mb.si

V upanju da se v čim večjem številu vidimo na srečanju v Zrečah, vas lepo pozdravljamo.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor