OOZ Maribor

VABILO na SPOT delavnico: “IZTERJAVA ZAPADLIH TERJATEV” (OOZ Maribor, 28.09.2018 , 9:00-12:00)SPOT Svetovanje Podravje, ki ga izvajamo konzorcijski partnerji: Mariborska razvojna agencija p.o., Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor, Štajerska gospodarska zbornica, Znanstveno-raziskovalno središče Bistra Ptuj in Razvojno informacijski center, vas vabimo, da se v petek, 28. septembra 2018, med 9:00 in 12:00 uro udeležite delavnice: »IZTERJAVA ZAPADLIH TERJATEV«.


Plačilna nedisciplina in zmanjšanje likvidnostnih sredstev sta pereča problema v današnjem poslovnem svetu v Sloveniji in tujini. Neplačane terjatve imajo negativen vpliv na poslovanje podjetja zato je nujno, da jih je v podjetju čim manj.

Da bi bilo v podjetju čim manj neplačanih zapadlih terjatev, vas vabimo na delavnico s sledečo VSEBINO:

  • Splošno o izterjavi
  • Preventivne aktivnosti zmanjšanja neplačil
  • Predstavitev možnih načinov izterjave
  • Ustrezna zavarovanja terjatev,…

PREDAVATELJ:  delavnico bo izvedel Slavko Vesenjak, odvetnik, v Odvetniški družbi Vesenjak o.p., d.o.o.. Odvetniška družba Vesenjak nudi celostno pravno podporo samostojnim podjetnikom in gospodarskim družbam pri nastopanju na trgu. Za svoje stranke pripravlja delovno pravne dokumente, jih zastopa pred inšpekcijskimi organi in delovnim sodiščem. Odvetnik Slavko Vesenjak je pred odvetništvom opravljal delo strokovnega sodelavca gospodarskega oddelka Višjega sodišča v Mariboru.

KOTIZACIJA:  delavnica je BREZPLAČNA. 

PRIJAVA: na spletni strani OZS dogodki: www.ozs.si/Dogodki

ROK ZA PRIJAVO: četrtek, 27. september 2018.

DODATNE INFORMACIJE: (02) 33 03 504, Janja Vindiš Božičko, e-naslov: janja.vindis-bozicko@ozs.si

Vljudno vabljeni!

»Delavnica je organizirana v sklopu aktivnosti SPOT svetovanje Podravje. Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.«ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

2024-02-27

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR (kletni prostori)

2024-03-14

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR (kletni prostori)

2024-02-03

Sodni stolp, Pristan 8, 2000 MARIBOR

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor