OOZ Maribor

Vabilo na strokovno in družabno srečanje prevozniških družinskih podjetij ! 30.9.2017

Vabilo na strokovno in družabno srečanje prevozniških družinskih podjetij !

Slovenska družinska podjetja, od katerih je več kot 90 % mikro in majhnih podjetij, prispevajo okoli 67 % dodane vrednosti slovenskih podjetij in zaposlujejo kar 70 % delovne sile. Več kot polovico slovenskih družinskih podjetij vodi prva generacija.

 

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) in Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) sta reprezentativna predstavnika, ki zastopata tudi interese slovenskih cestnih prevoznikov in se tudi želita približati načelu »članstvo za vse življenje«, ki ga ima večina družinskih podjetij.

 

Obe zbornici, ki v zadnjih letih tesno sodelujeta pri aktivnostih za izboljšanje položaja cestnih prevoznikov želita, da se povezovanje slovenskih prevoznikov in delovanje družinskih podjetij še izboljša. Zaradi tega vas vabimo, da se

 

v soboto 30. septembra 2017 od 14 ure naprej  na parkirnem mestu Mladinske ulice 89 v Ljubljani (avtocesta A2, izvoz št. 16 – Brdo),  pridružite strokovnemu in družabnemu srečanju prevozniških družinskih podjetij !

 

Na tem srečanju, ki je pod pokroviteljstvom Ministrstva za infrastrukturo bo:

 

  • pozdravni govor državnih in zborničnih predstavnikov
  • strokovno predavanje o prenosu lastništva na mlajše generacije (pravni, finančni in davčni vidiki prenosa ter primeri dobrih praks)
  • predstavitev prihodnosti digitalizacije v transportni dejavnosti
  • predstavitev elektronskega cestninjenja v Sloveniji od 2018
  • predstavitev sponzorjev
  • družabni program
  • Prijave oddajte do 20.9.2017 na spletni strani   https://www.gzs.si/zdruzenje_za_promet/Obrazec/Sre%C4%8Danje-prevoznikov-3092017
  • Na srečanje, ki ga organizirata Sekcija za promet pri OZS in Združenje za promet pri GZS so vabljeni vsi družinski člani transportnih podjetij.
  • Na srečanju bo poskrbljeno za hrano in pijačo, ki jo bosta zagotovila organizatorja s sponzorji, igral bo ansambel Modrijani. Medijsko bo prireditev pokrival Radio 1, preko katerega bo na dan prireditve tudi oddajanje v živo, z njihovega reportažnega avtobusa.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

20-04-2024

Sodni stolp, Pristan 8, 2000 MARIBOR, Hotel Maribor, Glavni trg 8, 2000 MARIBOR

15-04-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor