OOZ Maribor

VABIMO VAS K SODELOVANJU NA KARIERNEM SEJEMU 27.1.2017- Sejem poklicev in izobraževanja

KARIERNI SEJEM – Sejem poklicev in izobraževanja

Mestna občina Maribor v partnerskem sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Maribor, Štajersko gospodarsko zbornico, Univerzo v Mariboru in Zavodom RS za zaposlovanje Območna služba Maribor pripravlja prvi Karierni sejem, s podnaslovom Sejem poklicev, ki bo 27. januarja 2017 v dvorani Tabor v Mariboru.

Kdaj: 27.januar 2017 od 8.00 do 18.00

Kje: Dvorana Tabor Maribor

Kotizacija: Udeležba na dogodku je brezplačna

Sejem poklicev in izobraževanja je v prvi vrsti namenjen informiranju mladih iz osnovnih šol v Mariboru in  drugih krajev v Podravju, ki se odločajo za nadaljnjo poklicno kariero oziroma  nadaljevanje izobraževanja na srednjih šolah v Mariboru. Mladi obiskovalci, šolski svetovalci in tudi njihovi starši bodo seznanjeni s posameznimi izobraževalnimi programi na srednjih šolah v Mariboru, kjer bo poudarek na tehniških poklicih, ki jih nujno potrebuje gospodarstvo v podravski regiji.  Sejem bo obiskalo več kot 2000 osnovnošolcev, ki se odločajo za posamezne srednje šole.

V ta namen vas vljudno vabimo k sodelovanju gospodarstvo, podjetja, člane zbornice, da se pridružijo na sejmu in predstavijo posamezne deficitarne poklice in druge aktualne in nujno potrebne poklice v živo z lastnimi zaposlenimi, kot so na primer kovinar, elektrikar, inštalater strojnih instalacij, upravljavec CNC stroja, varilec, izdelovalec kovinskih konstrukcij, oblikovalec kovin,  elektrikar, zidar, slikopleskar, mizar, gozdar, avtokaroserist, kuhar, natakar in mnogi drugi poklici.

S tem bodo mladi spoznali posamezne poklice, se morda znebili predsodkov do posameznih poklicev  v gospodarstvu in se hkrati seznanili s potencialnimi delodajalci in možnostmi prvih zaposlitev ali opravljanja praks.   Prav tako se bodo lahko dijaki mariborskih srednjih šol seznanili z možnosti posameznih študijskih programov na posameznih fakultetah Univerze v Mariboru in širše.

Skupaj želimo prispevati k večji motivaciji mladih in jih navdušiti za posamezne tehniške poklice, ki so nujno potrebni v gospodarstvu in omogočajo lažji prehod na trg delovne sile.

Vse člane vljudno prosimo, da nam svoj izkazani interes po sodelovanju posredujete po e-pošti.

Dodatne informacije: maribor@ozs.si; T: 02 330 3 500.

Karierni sejem, Sejem poklicev bo nova stalna prireditev, ki je pomembna za mlade, zbornico in gospodarstvo.

Izvajalec

Mestna občina Maribor v partnerskem sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Maribor, Štajersko gospodarsko zbornico Univerzo v Mariboru in Zavodom RS za zaposlovanje Območna služba  Maribor

Prijavnica:  karierni-sejem-2017-prijavnica

KARIERNI SEJEM- SEJEM POKLICEV

PRIJAVNICA

Termin prireditve: 27. januar 2017, med 8.00 in 18.00 uro.

Lokacija: Maribor, dvorana Tabor, Koresova ulica 7.

Rok prijave: 17. januar 2017, na e-naslov: maribor@ozs.si

Uradni naziv podjetja:  
Tipski napis podjetja, sekcije (napis, ki ga želite imeti na napisni tabli na razstavnem prostoru):  
Sekcija  
Odbor  
Odgovorna oseba, funkcija:  
Kontaktna oseba za sejem (ime, priimek):  
Telefon kontaktne osebe:  
E-naslov kontaktne osebe:  

 

Razstavni prostor

Velikost: 2mx2m

Razstavni prostor vsebuje: talno oblogo, električni priključek (električne podaljške prinesete s seboj), 1 mizo (šolsko), 2 stola, vrečo za smeti.

Razstavni prostor: brezplačen, zaželeno sponzorstvo za stroške prireditve, v ta namen je priloženo pismo o nameri za Karierni sejem s strani dr. Andreja Fištravca, župana Mestne občine Maribor, ki je prijaviteljica prireditve.

Poklici, ki bodo predstavljeni  :

 

_________________________________________________________________________________

 

OOZ Maribor, soorganizatorka Kariernega sejma

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

20-04-2024

Sodni stolp, Pristan 8, 2000 MARIBOR, Hotel Maribor, Glavni trg 8, 2000 MARIBOR

15-04-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor