OOZ Maribor

VABIMO VAS K SODELOVANJU NA KARIERNEM SEJMU-Sejmu poklicev in izobraževanja (10.11.2017)


KARIERNI SEJEM – Sejem poklicev in izobraževanja

Mestna občina Maribor v partnerskem sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Maribor, Štajersko gospodarsko zbornico, Univerzo v Mariboru in Zavodom RS za zaposlovanje Območna služba Maribor, Športnimi objekti Maribor ter predstavniki ravnateljev osnovnih in srednjih šol pripravlja letos že drugi Karierni sejem, s podnaslovom Sejem poklicev in izobraževanje.Kdaj in kje:

PETEK, 10. november 2017, od 8.00 do 18.00 v dvorani Tabor Maribor (Koresova ulica 7, 2000 MARIBOR)

Komu je namenjen:

Sejem poklicev in izobraževanja je namenjen osnovnošolcem, srednješolcem, njihovim staršem in šolskim svetovalcem, da bodo seznanjeni s posameznimi izobraževalnimi programi na srednjih šolah v Mariboru. Prav tako bo na sejmu predstavljeno kako nadaljevati poklicno pot po srednji šoli, kjer bodo predstavljene različne študijske smeri.

Vloga gospodarstva:

V ta namen vljudno vabimo k sodelovanju gospodarstvo, podjetja, člane zbornice, da se pridružijo na sejmu in predstavijo posamezne poklice  v živo s lastnimi zaposlenimi. Gospodarstvo ima tokrat priložnost, da nagovarja bodoč kader in jim predstavi kako delo poteka v praksi in kako lahko začnejo že z morebitno prakso med šolanjem. Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor bo posamezne poklice predstavila preko strokovnih sekcij, ki bodo prisotne na Kariernem sejmu.

Kaj bodo videli obiskovalci:

Mladi bodo s tem spoznali posamezne poklice, se morda znebili predsodkov do posameznih poklicev  v gospodarstvu in se hkrati seznanili s potencialnimi delodajalci in možnostmi prvih zaposlitev ali opravljanja praks.  Prav tako se bodo lahko dijaki mariborskih srednjih šol seznanili z možnosti posameznih študijskih programov na posameznih fakultetah Univerze v Mariboru in širše.

Poslanstvo:

Poslanstvo kariernega sejma je informiranje mladih o možnostih nadaljnjega kariernega razvoja, pri čemer prispevamo k večji motivaciji mladih in jih želimo navdušiti za posamezne poklice, ki so nujno potrebni v gospodarstvu in omogočajo lažji prehod na trg delovne sile.

Izvajalec:

Mestna občina Maribor v partnerskem sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Maribor, Štajersko gospodarsko zbornico, Univerzo v Mariboru in Zavodom RS za zaposlovanje Območna služba Maribor, Športnimi objekti Maribor ter predstavniki ravnateljev osnovnih in srednjih šol.

Povezava do DOPISA IZVEDBA KARIERNEGA SEJMA MESTNA OBČINA MARIBOR 

Prijava in kotizacija:

KOTIZACIJA ZA NAJEM PROSTORA: 50,00  brez DDV (za člane OOZ Maribor) – 100,00  brez DDV (za nečlane)  

Povezava do PRIJAVNICE za KARIERNI SEJEM

Povezava do BROŠURE/DOPISA v PDF formatu

Dodatne informacije na elektronskem naslovu: marjana.savic-krajnc@ozs.si; T: 02 330 3 504, 041 666 642.

Vse vljudno prosimo, da nam svoj izkazani interes po sodelovanju posredujete po e-pošti.

OOZ Maribor, soorganizatorka Kariernega sejma

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

20-04-2024

Sodni stolp, Pristan 8, 2000 MARIBOR, Hotel Maribor, Glavni trg 8, 2000 MARIBOR

15-04-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor