OOZ Maribor

Vabimo vas na brezplačno predavanje in druge zanimive delavnice!

Spoštovani člani!

Tokrat vas seznanjamo z  napovednikom delavnic. Prav tako bi vas želeli povprašati po tem, katere vsebine bi vas zanimale, da bi lahko pripravili delavnice na teme, ki jih  si jih  želite.

NAPOVEDNIK DELAVNIC-MAJ 2016

 

Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor (VSGT) je v letu 2015 pridobila nove prostore na Cafovi ul. 7 v centru mesta in z Medpodjetniškim izobraževalnim centrom MIC Akademija kulinarike in turizma se trudijo vzpostaviti odličnost v stroki tako preko šolske restavracije Sedem s sofisticirano kulinarično ponudbo kot tudi preko izvajanja delavnic za strokovno javnost in ljubitelje. Ob promociji poklicev želijo tudi dvigovati kulturo prehranjevanja, predvsem pa krepiti poslovne vezi med šolstvom in gospodarstvom in delovati še naprej mednarodno, kar pomeni, da bodo nenehno gostitelj udeležencev iz gospodarstva in drugih, tudi mednarodnih, ciljnih javnosti

Glede na  dobro večletno partnersko sodelovanje verjamemo, da se zavedate pomena usposabljanj za stroko.  Na osnovi tega so se na VSGT in centru MIC Akademija odločili, da ponudijo  našim članom možnost brezplačne udeležbe na predavanju Martina Jezerška, generalnega direktorja Jezeršek d.o.o., ki bo predaval o standardih v cateringu in uspešnih zgodbah njihovega družinskega podjetja.

Predavanje bo v četrtek, 5. 5. 2016 ob 16.30 uri na VSGT, v Veliki predavalnici, Cafova 7, Maribor. Trajalo bo predvidoma do 18.00 ure. Obvezne so predhodne prijave na telefonsko številko 02-3202308 ali na e-pošto: mic@vsgt-mb.si

 

V upanju na uspešno sodelovanje, Vas lepo pozdravljamo!

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor