OOZ Maribor

Vabimo vas na PODIM konferenco!

podim

 Spoštovani člani!
 Velko zanimivih  vsebin kar vabi k udeležbi, sodelovanju….

Na spodnjih povezavah boste o dogodku zvedeli še več..

Kaj pa vi delate, da vas start-upi ne »šišajo«? Start-up vojna ali sodelovanje? Kaj so recepti prihodnosti? Na vsa ta vprašanja odgovarjamo na korporacijskem delu PODIM konference Vojne startupov – Korporativna sila se prebuja!

 

Valter Leban, član uprave koncerna Kolektor, bo na PODIM-u premierno predstavil, zakaj ustanavljajo sklad za financiranje tehnoloških start-upov v zgodnjih razvojnih fazah.
Kadrovska managerka leta Bojana Zupanič, direktorica talentov v Danfoss Trata, na megatrende digitalizacije in generacije Y odgovarja z internim podjetniškim inkubatorjem.

 

Marko Javornik, direktor za mobilnost in turizem v skupini Comtrade, je v digitalnem cunamiju zaznal priložnost, zaradi katere se aktivno povezuje s start-up ekosistemom.
Pavel Škerlj, direktor informatike v Petrolu, bo razkril recepte za Zuckerbergov ‘move fast and break things’, ki jih Petrol upošteva pri inoviranju in digitalizaciji poslovanja.

 

Še 2 zgodbi, ki vas bosta vrgli s stola! Kako do prodaje in motivacije zaposlenih, ki RES delujeta?

 

Steli Efti, največji ‘hustler’ v Silicijevi dolini, prodajo svojih strank dviguje med zvezde! S svojimi nastopi navdušuje množice po vsem svetu, zato smo letos zavihali rokave in ga prepričali, da pride tudi na PODIM!
Kako izgraditi ekipo za globalno uspešen posel? To bo razkril serijski podjetnik iz Colorada Bart Lorang, ki zaposlenim plačuje 7.500 $ za popoln odklop na dopustu. Zakaj to počne, pa razlaga tudi na CNN Live!

 

 

Zadnje ‘korporacijske’ vstopnice! Za udeležbo uveljavljenih podjetij na konferenci PODIM je na voljo samo še par vstopnic oz. PODIM PRO paketov, ki bodo izjemoma na voljo do petka, 6. maja! Sicer pa vas ponosno obveščamo, da smo letos POPOLNOMA RAZPRODANI, saj se bo v Mariboru, 11. in 12. maja, na največji podjetniški, inovacijski in start-up konferenci v Alpe-Adria regiji učilo, motiviralo, navdihovalo in mrežilo več kot 800 udeležencev iz vsega sveta! Ste z nami?

 

 

Partnerji PODIM konference iz Slovenije in Alpe-Adria regije Konferenco PODIM organizira Inciativa Start:up Slovenija skupaj s ključnimi partnerji Alpe-Adria start-up ekosistema iz Avstrije, Italije in Madžarske, Slovenskim podjetniškim skladom, Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, Javno agencijo SPIRIT kot promocijskim partnerjem in inovacijskim ekosistemom Univerze v Mariboru. Konference ne bi bilo brez partnerjev, ki omogočajo kakovostno izvedbo in sooblikujejo program: ABC pospeševalnik, CEED Slovenija, 30Lean, RSG Kapital, Microsoft in drugi, ki so navedeni na spletni strani.   O Iniciativi Iniciativa Start:up Slovenija združuje najpomembnejše deležnike slovenskega podjetniškega ekosistema. Nosilca sta Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Strateška partnerja Iniciative sta Gospodarska zbornica Slovenija in COINVEST. Člani Iniciative pa so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator in Klub mladih podjetnikov Novo mesto.

 

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor