OOZ Maribor

Vabimo Vas na Pomladni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti od 31. marca do 2. aprila 2016 v Gornji Radgoni

728x90-pomlad

Vabimo  Vas na Pomladni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti , ki bo od 31. marca do 2. aprila 2016 v Gornji Radgoni.

Razstavni program Pomladnega sejma bo ponujal izdelke in storitve s področja gradbeništva in obrti, urejanje okolice, okolju prijazno ogrevalno

in klimatizacijsko tehniko, komunalni, vodovodni in kanalizacijski program ter čistilne naprave. Prikazane bodo obrtniške spretnosti, poklici in razstava

Čar lesa. Bogat je tudi program brezplačnih energetskih, gradbenih in okoljskih svetovanj.

Podrobnejši program dogajanja, ki bo poln zanimivih dogodkov in delavnic na ekološke, gradbene in energetske teme je na tej povezavi.

Več o obeh sejmih najdete na spletni strani Pomurskega sejma.

Posebej pa vas vabimo na razstavni prostor mariborske zbornice v HALI A, na katerem se bo predstavila zbornica, Zavod za zaposlovanje- enota Maribor in naslednji razstavljavci:

 

  1. PROSLIK d.o.o., Klasično pleskanje z glajenjem sten in drugimi pripravljalnimi fazami. Pleskanje kovinskih konstrukcij in elementov, protipožarni premazi. Pleskanje fasad in betonov .
  2. Indrast Gradbeno In Storitveno Podjetje D.O.O Nizke gradnje, izdelava prometne signalizacije (prometni znaki)
  3. SPLOŠNO MIZARSTVO DUŠAN FIDLER S.P., specializirani za izdelavo pohištva po naročilu •kuhinje in jedilnice,dnevne in otroške sobe, vgradne omare, pohištvo za spalnice, •stopnice, okna, vrata,
  4. MARMOR KOSI, Stanko Kosi s.p., Prodaja, obdelovanje in vgrajevanje kamna. Kamen vgrajujemo v tlake in stenske obloge, stopnišča, fasade, terase, pločnike, bazene, kamine, okenske police in druge arhitekturne detajle.
  5.  “ORAL” ALOJZ VRBNJAK S.P. ( Kovaštvo – izdelava unikatnih kovanih ograj) Kovaštvo – izdelava unikatnih kovanih ograj.
  6. REVIJA ENERGETIK

 

Program na razstavnem prostoru OOZ MARIBOR HALA A in

31.3.2016  DAN MARIBORSKE ZBORNICE  (predstavitev zbornice in sekcije gradbincev, svetovalna pisarna za delodajalce, pogostitev)

1.4.2016    Ob 11:00 uri Kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS (V prilogi najdete vabilo in spisek podjetij, ki so se prijavila)

1.4.2016    ob 14:00 uri SREČANJE  S SRBSKIMI PODJETJI  (GRADBENI GROZD IZ SRBIJE- SEKCIJA GRADBINCEV OOZ MARIBOR)

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor