OOZ Maribor

Vabimo vas na seminar HACCP + označevanje alergenov (OOZ Maribor, 25.9.2017)


Spoštovani člani SEKCIJE ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM in ŽIVILCI!

V PONEDELJEK, 25.09.2017 vas vabimo na redno IZOBRAŽEVANJE O HIGIENI ŽIVIL, SMERNICE DOBRE HIGIENSKE PRAKSE IN UPORABE NAČEL HACCP V GOSTINSTVU + OZNAČEVANJE ALERGENOV.

Izobraževanje bo se bo pričelo ob 14:00 uri in bo trajalo do 16:00 ure. Potekalo bo v sejni sobi OOZ Maribor, Titova c. 63, 2000 MARIBOR.

Zraven osnovne tematike se boste seznanili še z OZNAČEVANJEM ALERGENOV IN NJIHOVE NENAMERNE PRISOTNOSTI V ŽIVILIH: Kaj so to alergije? Razlaga osnovnih pojmov. Kaj je to in toleranca? Razlaga osnovnih pojmov. Vrste alergij (inhalacijske in prehranske – nutritivne). Alergijske reakcije. Alergeni v živilih in zakonodaja. Sestavine, ki lahko povzročajo prehransko alergijo (Uredba (ES) št. 1169/2011). Predpakirana, ne predpakirana živila, gotove jedi in njihovo označevanje. Nenamerne prisotnosti alergenov v živilih (primeri iz prakse). Kontrola (samokontrola in uradni nadzor).

Cena izobraževanja za člane 25,00 € + DDV. Cena za nečlane je 46,00 € + DDV. Zraven boste dobili tudi gradivo za Alergene in možnost nakupa Smernic dobre higienske prakse in načel HACCP. Cena smernic za člane OOZ Maribor je 25 € z DDV za nečlane 80 € z DDV.

Za člane Sklada za izobraževanje  Maribor (delavce in delodajalce, ki plačujejo prispevek tudi zase) bo strošek izobraževanja in smernic poravnal Sklad za izobraževanje Maribor. Ostali člani sekcije in nečlani  bodo prejeli račun po predhodni prijavi  po pošti ali na sedežu zbornice.

Vljudno vabljeni!

Marjan Vidovič l.r.
Predsednik sekcije za gostinstvo in turizem

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor