OOZ Maribor

Vabimo vas na seminar v okviru projekta Obvladovanje kostno – mišičnih bolezni in poškodb pri delu

Po podatkih Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje so kostno – mišične bolezni v Sloveniji glavni vzrok za nastanek delovne invalidnosti, obenem pa je to tudi najpogostejši vzrok zaradi katerega slovenski delavci odhajajo v bolniški stalež.

Zaradi tega je ukrepanje na mestih, kjer ta stanja lahko nastanejo in mestih, kjer prihaja do najpogostejših okvar zdravja, nujno.

V kolikor vas zanima, kako lahko na enostaven način v svojem podjetju pripomorete k zmanjšanju nesreč pri delu in zmanjšanju bolniškega staleža, sprejmite povabilo na seminar.

V A B I L O

V okviru projekta Obvladovanje kostno – mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostih vas Območna obrtno – podjetniška zbornica Maribor vabi

v sredo, dne 3. 2. 2016 ob 17. uri

na seminar za delodajalce ter samozaposlene osebe o zmanjševanju kostno – mišičnih obolenj ter preprečevanju nastanka poškodb pri delu.

Na seminarju se boste usposobili, kako s pomočjo enostavnih ukrepov dolgoročno vplivati na zmanjšanje nastanka delovne invalidnosti ter zmanjšanje bolniškega staleža zaradi kostno – mišičnih bolezni.

Seminar bo potekal od 17. do 18.30 ure v prostorih Območne obrtno – podjetniške zbornice Maribor, na naslovu Titova cesta 63 v Mariboru.

Na seminarju bosta predavali: Barbara Oštir, dipl. m. s. in Petra Poznič, mag. kin.

Prijave na seminar sprejemamo do 1. 2. 2016 po elektronski pošti boris.licen@ozs.si ali po telefonu 02 3303 500.

Lahko pa se prijavite tukaj:

http://www.ozs.si/Dogodki.aspx?id=a0Nb000000SYMQ5EAP

Udeležba na seminarju je brezplačna!

Vljudno vabljeni!

Aleš PULKO, univ. dipl. gosp. inž. str.
Predsednik zbornice

»Projekt Obvladovanje kostno – mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostih je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije«.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor