OOZ Maribor

Vabimo vas na zajtrk: Dan pri mikro, malih in srednje velikih delodajalcih 7.4.2016!

Vabimo vas na zajtrk z delodajalci!

 

  1. aprila 2016 bo Zavod RS za zaposlovanje organiziral Dan pri mikro, malih in srednje velikih delodajalcih. Na ta dan bomo izvedli številne aktivnosti, s katerimi želimo okrepiti partnerstvo in sodelovanje z delodajalci.

Na dogodku bo aktivno sodelovala tudi OZS z organizacijo poslovnih zajtrkov na vseh 12 območnih zbornicah, praviloma na območju vsake od območnih služb zavoda za zaposlovanje.

Poslovni zajtrk, na katerega ste vljudno vabljeni, se bo odvijal tudi na OBMOČNI OBRTNO-PODJETNIŠKI ZBORNICI MARIBOR; TITOVA 63 med 10:00 in 11:00 uro. To bo izvrstna priložnost, da spoznate aktualne storitve in programe, ki jih za delodajalce razvija zavod za zaposlovanje. prav tako boste imeli možnost, da se  neposredno pogovorite s predstavnikom zavoda  ter se obenem dogovorite tudi za morebitno nadaljnje konkretno sodelovanje.

Prosimo vas, da  se na poslovni zajtrk, ki ga organiziramo 7. aprila 2016, na sedežu OOZ Maribor prijavite po elektronski poti na naslov vika.vodusek@ozs.si   do 5. APRILA 2016.

Veselimo se sodelovanja z vami.

Evropski dan delodajalcev se na pobudo Evropske mreže javnih služb za zaposlovanje

po vsej Evropi odvija v času od 4. do 15. aprila 2016.

zajtrk z dlodajalcizajtrk z delodajalci

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor