OOZ Maribor

Vabimo vas na zanimivo delavnico: Urejanje odnosov v delovnem okolju skozi praktične primere

Vabimo vas na zanimivo delavnico: Urejanje odnosov v delovnem okolju skozi praktične primere, ki bo

v ponedeljek 20.6.2016 ob 13 uri na OOZ Maribor, Titova 63, 2000 Maribor

Vsebina delavnice je vedno aktualna in predvsem koristna v vsakem delovnem okolju.

Več o sami delavnici najdete v prilogi!

Udeležba je brezplačna, zaradi lažje organizacije prosimo, da se prijavite na :

maribor@ozs.si  ali po GSM 041 355 135

Več o delavnici:

Delavnica: Urejanje odnosov v delovnem okolju skozi praktične primere

Spodbujajte konflikte med sodelavci – tako jih boste najbolje spoznali … hkrati pa boste dobro spoznali tudi sebe oz. svoj način odzivanja v konfliktnih situacijah.

Šalo (?) na stran. Nihče si ne želi konfliktov med sodelavci. Želimo jih preprečiti. Če pa se pojavijo, jih moramo čim prej in čim bolj temeljito razrešiti. Res pa je, da prav v konfliktnih situacijah pokažemo svojo pravo naravo. Kot vodja, sploh pa kot direktor podjetja, pa moramo to svojo naravo ‘obdelati’, kultivirati. Naučiti se moramo ustreznega odzivanja. S tem zaposlenim pomagamo reševati njihove težave, hkrati pa jim ponudimo svetel zgled pravega vedenja.

Največ se naučimo s prakso. Da pa se ne bomo nenehno učili na lastnih primerih (in napakah), bomo na delavnici pregledali pester nabor težav in možnih pristopov k njihovemu reševanju, zbranih v priročniku ‘Soustvarjanje zdravih odnosov v delovnem okolju – primeri in rešitve’, ki je bil izdan v okviru projekta ProZDRAV 2 »Z ozaveščanjem, promocijo in sodobnimi orodji do zdravih in varnih delovnih mest«. Na Združenju delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije menimo, da so dobri medsebojni odnosi temelj za produktivnost in uspeh zato prihajamo k vam s to delavnico.

Vsak udeleženec prejme svoj izvod priročnika. Na delavnici (ali po njej) pa bo dovolj časa za odprt razgovor in izpostavljanje težav, s katerimi se vi v praksi najpogosteje srečujete

Delavnico vodi Anka Zajc, avtorica priročnika ‘Soustvarjanje zdravih odnosov v delovnem okolju’, v katerem je strnila svoje znanje in izkušnje, pridobljene pri svojem vsakodnevnem delu.

Delavnica je organizirana v okviru projekta ProZDRAV 2 »Z ozaveščanjem, promocijo in sodobnimi orodji do zdravih in varnih delovnih mest« . Udeležba na delavnici je brezplačna.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

12-06-2024

SPOT svetovanje Podravje, Pobreška 20

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor