OOZ Maribor

VABIMO vse ljubitelje in podpornike motociklizma v motoristični klub z imenom OZ RIDERSIVABIMO vse ljubitelje in podpornike motociklizma v

SPOŠTOVANI OBRTNIKI IN OBRTNICE TER VSI OSTALI LJUBITELJI IN SIMPATIZERJI MOTOCIKLIZMA

Odbor za šport in prireditve pri OOZ Maribor v sodelovanju z odborom za šport in prireditve pri OZS ustanavlja prvi motoristični klub  z imenom   OZ RIDERSI, ki bo prvi tovrstni klub ustanovljen v obrtno zborničnem sistemu.

Zato VABIMO vse ljubitelje in podpornike motociklizma, da se nam pridružite .


Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na:

DUŠAN FIDLER
031/650605
dusan.fidler.mizarstvo@siol.net

ROBERT VINŠEK
041/649409
robert@kanet.si
Predvsem gre za druženje, za izmenjavo mnenj ter izkušenj, ter vseh ostalih oblik sodelovanja. Skratka postali boste član velike družine somišljenikov – ljubiteljev motociklizma.

Organizirali bomo zanimiva potepanja tako doma kot v tujini. Udeleževali se bomo raznih motorističnih srečanj in dogodkov. Prisluhnili bomo vsem Vašim pobudam in željam, ter jih poskušali uresničiti .

V sodelovanju z AMZS bomo organizirali tečaje varne vožnje , ter razne druge oblike izobraževanj z ciljem dvigovanja varnosti motoristov v prometu

Z vašim motorističnim zanosom in veseljem boste pomagali soustvarjati našo skupno motoristično zgodbo.


Skupaj bomo ponesli našo motoristično in obrtniško doktrino po širnih prostranstvih tako doma kot v tujini, seveda pod sloganom   VOZIM PREVIDNO – VOZIM VARNO.

Svečani ustanovni zbor bomo imeli v soboto 17.9.2016 z pričetkom 13 uri na parkirišču OOZ Maribor

V sodelovanju z prijaznim osebjem OZ bara bomo pripravili enkraten dogodek , kjer ne bo manjkalo Veselja in smeha. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno

Z motorističnimi pozdravi

Odbor za šport in prireditve
ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor