OOZ Maribor

Vabljeni na ogled sejma tekstila TEKSTILA MERIDYEN


Sekcija tekstilcev pri OZS vabi na strokovno ekskurzijo v Beograd in sicer v času od 28. februarja do 2. marca 2019 si bomo ogledali strokovni sejem TEKSTILA MERIDYEN.  

PROGRAM POTOVANJA:

  1. februar (četrtek)  SLOVENIJA – BEOGRAD

Odhod avtobusa ob 04:00 na dogovorjenem mestu. Vožnja mimo Zagreba in naprej skozi Slavonijo do Beograda. Ob prihodu v Beograd sledi najprej avtobusni ogled mesta. Zapeljemo se proti Dedinjam, kjer si po želji najprej ogledamo Hišo Cvetja s posmrtnimi ostanki Josipa Broza (vstopnina 3 EUR ni vključena v ceno). Nato se zapeljemo na krožni ogled ‘starega Beograda’ – stadion JNA in Marakana, Cecino hišo, zgradba TV PINK. Nato nadaljujemo do največje pravoslavne bazilike v tem delu Evrope, hrama Svetega Save (notranji ogled), nato vožnja mimo trga Slavija do Trga Nikole Pašiča. Sledi še sprehod po Knez Mihajlovi ulici in nekaj prostega časa za pozno kosilo, nato pa se sprehodimo še po trdnjavi Kalemegdan, od koder je prekrasen razgled na sotočje Save in Donave. Sledi namestitev v našem hotelu 88rooms (4*) v dvoposteljnih sobah. Zvečer se odpravimo na obilno večerjo z živo glasbo v center mesta. Po večerji pa vrnitev v hotel in nočitev ali pa večerni program po dogovoru z vodnikom. 

  1. marec  (petek)     OBISK SEJMA in BEOGRAJSKA DOŽIVETJA

Po samopostrežnem zajtrku se odpravimo  na ogled sejma. Na tem sejmu se bo letos predstavilo preko 50 proizvajalcev tekstila iz Srbije, Turčije, Kitajske,.. poleg tekstila bodo razstavljavci predstavili tudi stroje in opremo. Obisk sejma do 17h, nato pa izlet v Novi Beograd, kjer se vkrcamo na ladjico, ki nas bo skoraj dve uri vozila po Donavi in Savi. Ob bife večerji in odprtem baru bomo uživali v lepih razgledih na Stari in Novi Beograd. Okoli 20 ure bomo končali z vožnjo v bližini hotela Jugoslavija, kjer se nahajajo tudi nekateri izmed najbolj znanih beograjskih splavov. Kdor bo želel, se gre lahko zabavati do jutra… Ostali se bomo vrnili v hotel in nočitev. 

  1. marec (sobota)     BEOGRAD – SLOVENIJA

Po zajtrku se bomo odpravili v Novi Beograd in nato mimo Parka prijateljstva po Bulevaru Nikole Tesle ob Donavi odpeljali do Zemuna. Obisk znamenite zemunske pijace, kjer je moč kupiti vse slavne srbske dobrote (kajmak, kulen,…). Sledi še čas za kosilo, nato pa okoli 14h odhod iz Beograda in prihod v Slovenijo okoli 23. ure zvečer.

Povezava do (kliknite na pasice):

PROGRAMA_Beograd Tekstil 2019

PRIJAVNICE_Beograd_Tekstil 2019 

Odhod avtobusa bo iz Ljubljane. Izpolnite prijavnico in  na njej označite, kje vstopite.

Ugodna cena: Sekcija tekstilcev pri OZS sofinancira del stroškov za člane OZS.

Cena za člane OZS in njihove zaposlene v primeru prijavljenih 30 oseb: 179 EUR , nečlan OZS plača 249 EUR. 40 oseb: 159 EUR član OZS, nečlan OZS plača 209 EUR.

Pohitite s prijavami, prijave zbiramo do zasedbe prostih mest oziroma do 25.1.2019

Informacijo je posredovala Adrijana Poljanšek, Sekretarka sekcij pri OZS, E: adrijana.poljansek@ozs.si , T: +386 (0)1 58 30 826, 58 30 501, F: +386 (0)1 50 59 270, M: +386 (0)30 601 691

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor