OOZ Maribor

Vabljeni na ogled vodilnega sejma gradbene mehanizacije in materialov, rudarskih strojev in gradbenih vozil – BAUMA 20192-DNEVNA STROKOVNA EKSKURZIJA 

Sekcija gradbincev pri OZS vabi v glavno mesto Bavarske na vodilni sejem gradbene mehanizacije in materialov, rudarskih strojev in gradbenih vozil, ki bo v Münchnu od 8. do 14. aprila 2019.  

Razstavljavci na sejmišču v Münchnu se bodo predstavljali v vsebinskih sklopih:  vse za gradbišče, rudarstvo pridobivanje in predelava surovin, proizvodnja gradbenih materialov ter  dobavitelji in storitve

Podrobnejše informacije najdete na spletni strani: www.bauma.de

Program strokovne ekskurzije BAUMA 2019                

Program dva dni:

  1. dan, sreda, 10. april: LJUBLJANA–MÜNCHEN
    Odhod turističnega avtobusa iz Ljubljane ob 5.00. Pot mimo Jesenic, skozi predor Karavanke, mimo Beljaka in Salzburga ter naprej po Bavarski do Münchna. Dopoldanski prihod na sejmišče, ogled strokovnega sejma. Popoldne prevoz do hotela v okolici Münchna, namestitev in prenočevanje.
  2. dan, četrtek, 11. april: MÜNCHEN–LJUBLJANA
    Zajtrk v hotelu. Prevoz na sejmišče in nadaljevanje strokovnih ogledov. Za zaključene skupine možni organizirani ogledi Münchna in njegovih znamenitosti. Pozno popoldan odhod s sejmišča proti domu. Prihod v Ljubljano okoli polnoči.

CENA: 195 EUR
V ceno smo vključili: prevoz s kakovostnim turističnim avtobusom po programu, vse cestnine in parkirnine na poti, stroške voznika in vodje poti, prenočevanje (dvoposteljne sobe in z zajtrk v hotelu 3*) v širši okolici Münchna, organizacijo potovanja ter DDV.

Doplačila:  enoposteljna soba 78 EUR, zavarovanje odpovedi zaradi bolezni 11 EUR, enodnevna vstopnica v predprodaji 24 EUR, večdnevna 49 EUR

Prijavnica strokovna ekskurzija BAUMA 2019

Ob prijavi plačate 100 EUR ter doplačila za zavarovanje odpovedi in enoposteljno sobo, če ste to naročili. Dokončno plačilo aranžmaja in vstopnic do 28. marca 2019.
Veljajo splošni pogoji Abctour d.o.o., ki so na voljo v agenciji in na spletni strani.

Pohitite s prijavami, prijave zbiramo do zasedbe prostih mest oziroma do 4.3.2019 (min št. oseb 40)

Informacijo je posredoval Janko  Rozman , Sekretar sekcij pri OZS, T: +386 (0)1 58 30 540, M: +386 (0)31 347 201, E: janko.rozman@ozs.si


1-DNEVNA STROKOVNA EKSKURZIJA 

Spoštovani člani Sekcije gradbincev OOZ Maribor,

obveščamo vas, da OOZ Radlje ob Dravi spremenila termin ogleda sejma in bo ta zdaj v sredo, 10. aprila 2019 organizira 1-dnevni ogled sejma BAUMA v Münchnu in vas vabi, da se jim pridružite.

Okvirni strošek prevoza znaša 40,00 eurov/osebo (ob udeležbi 40 oseb).

Cena sejemske vstopnice znaša po znanih podatkih 24,00 eurov/osebo.

Odhod avtobusa :

  • Ob 03.00 uri – AP Radlje od Dravi
  • Ob 03.30 uri – OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 Maribor (avtobusno postajališče v neposredni bližini zbornice)

Po prihodu na sejmišče sledi celodnevni ogled sejma.

Povratek proti domu v poznih popoldanskih urah oziroma po dogovoru, kamor bomo prispeli v nočnih urah.

PRIJAVE sporočite čim prej sekretarki sekcije, Marjani SAVIĆ KRAJNC na M: 041 666 642 ali E: marjana.savic-krajnc@ozs.si .

Prijave se zbirajo do zasedbe prostih mest na avtobusu

Vljudno vabljeni,

Frančišek EDER,

predsednik Sekcije gradbincev OOZ Maribor

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

12-06-2024

SPOT svetovanje Podravje, Pobreška 20

04-07-2024

Karierno središče Maribor, Gregorčičeva ulica 15, Maribor (v živo)

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor