OOZ Maribor

Vas zanima sodelovanje z avstrijskimi in mednarodnimi podjetji? Izkoristite priložnost in se udeležite srečanja »Uspešno v Sloveniji«.

Vabimo vas na brezplačno poslovno srečanje »Uspešno v Sloveniji«.

ADVANTAGE

Srečanje bo potekalo v okviru Mednarodnega sejma za obrt in podjetništvo 14. septembra 2016, s pričetkom ob 10:30 uri, v Modri dvorani Celjskega sejma. Na neposrednih B2B pogovorih imate možnost na enem mestu stopiti v kontakt in navezati poslovne stike z avstrijskimi in mednarodnimi podjetji. Odvetniška pisarna Wolf Theiss bo predstavila davčne in pravne novosti ter nasvete glede čezmejnega poslovanja.

Preberite si zanimivo ponudbo prijavljenih avstrijskih podjetij:

cargo-partner GmbH – je srednje veliko, dinamično rastoče podjetje, specializirano za transport in celovito logistiko, uspešno predvsem pri iskanju prekomorskih rešitev.

Czipin GmbH – nudi svetovanje in rešitve za povečanje produktivnosti, optimizacijo marž in procesov, zmanjševanje stroškov, povečanje prihodkov itd. Podjetje išče odjemalce svojih storitev.

Denios GmbH – nudi proizvode za shranjevanje in skladiščenje nevarnih snovi, kot so ognjevarne omare, kontejnerji, varnostne omare. Nudijo tudi zaščitno opremo ter strokovno svetovanje, izobraževanja in seminarje. Podjetje išče prodajnega partnerja.

Die Käsemacher GmbH –proizvaja mlečne proizvode in sire iz kravjega, ovčjega in kozjega mleka – mladi siri, namazi, predjedi iz sira, sir s čemažem, s čilijem, z makom, s svežim sirom polnjene marelice, datlji, fige, pečena zelenjava, paprika polnjena s tuno. Podjetje išče prodajnega partnerja

Hydac Hydraulik GmbH –deluje na področju tehnike tekočin, hidravlike in elektronike. S svojim širokim programom ter znanjem na področju razvoja, izdelave, prodaje in storitev rešuje najrazličnejše naloge v povezavi s tehniko elektrarn.

Isocell – proizvaja izolacijske materiale iz celuloze, lesnih vlaken, granulata, kot tudi stroje za vpihovanje in sisteme za zrakotesnost. Podjetje išče prodajnega partnerja.

Learn Tech Academy –nudi izobraževanja in seminarje na različnih področjih, kot so vodenje, proizvodnja, logistika itd. Seminarji so praktično usmerjeni, prilagodljivi in oblikovani glede na želje ter potrebe naročnika. Podjetje išče odjemalce svojih storitev.

MC Capital GmbH –investira v projekte zelene energije, predvsem v fotovoltaične naprave. Podjetje kupuje že obstoječe naprave ali jih zgradi in da v najem. Načrtujejo tudi financiranje visoko učinkovite naprave za soproizvodnjo energije. Iščejo prodajnega ali kooperacijskega partnerja.

M&R Automation GmbH –išče dobavitelje za rezkana, stružena in varjena kovinska ogrodja

Wippro GmbH – že 55 let proizvaja kovinske podstrešne stopnice ter stopnice za dostop na ravno streho zaščitene s praškanjem. Podjetje nudi tudi individualno in visokokakovostno proizvedena vhodna ter notranja vrata. Podjetje išče prodajnega partnerja.

Srečanje organizira Advantage Austria Ljubljana v sodelovanju z Odvetniško pisarno Wolf Theiss in Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije.

Prijavite in registrirate se lahko tukaj.

 

Opisi podjetij in njihovih proizvodov so objavljeni tudi na naši spletni strani: http://www.advantageaustria.org/si.

V primeru dodatnih vprašanj nas lahko pokličete na 01/513 97 70.

Veselimo se srečanja z Vami.

Dr. Peter Hasslacher Direktor ADVANTAGE AUSTRIA Ljubljana

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor