OOZ Maribor

Za nami je uspešno izveden seminar za frizerje OSNOVNA GEOMETRIJSKA STRIŽENJA


V SOBOTO 18. novembra 2017 je Sekcije frizerjev in kozmetikov OOZ Maribor na Srednji šoli za oblikovanje Maribor za svoje člane izvedla seminar pod nazivom OSNOVNA GEOMETRIJSKA STRIŽENJA.

Seminar je bil sestavljen iz dveh delov:

Look & Learn – kjer so udeležencem bile prikazane tehnike striženja; torej na način: krog, pravokotnik in podkev

in

Workshop – v obliki delavnice udeležencev seminarja z delom na modelih.

Enostavne geometrijske oddelitve striženja sta predstavila priznani zagrebški  frizer, gospod Amir BEČIREVIĆ s svojo 40 – letno izjemno in uspešno kariero na področju frizerstva  in gospod Smiljan Škarica iz Frizerskega salona Škarica. Smiljan je uspešen frizer, ki svoje delo v frizerskem salonu vsako leto popestri z modno prireditvijo, kamor povabi svoje stranke in frizerske kolege.Amir Bečirević in Smiljan Škarica med prikazom striženjaAmir Bečirević udeleženki seminarja prikazuje tehniko striženja na njenem modeluDarja Gačnik, članica OOZ Maribor med delom na svojem modeluBrez umivanja las v frizerski stroki ne gre…


Sponzor dogodka je bila Kozmetika SCHWARZKOPF PROFESSIONAL za kar se jim Sekcija frizerjev in kozmetikov OOZ Maribor tudi zahvaljuje. 

Ob tej priložnosti bi se sekcija želela zahvaliti še Srednji šoli za oblikovanje Maribor, ki je udeležencem seminarja velikodušno odstopila uporabo njihovih prostorov.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor