OOZ Maribor

Zaključni zbor Sekcije frizerjev in kozmetikov iz leta v leto malce drugačen, a vedno nepozaben

Zaključni zbor Sekcije frizerjev in kozmetikov

Sekcija frizerjev in kozmetikov pri Območni obrtno-podjetniški zbornici Maribor je 3. decembra v Hotelu Piramida v Mariboru priredila zaključni letni zbor sekcije ob koncu poslovnega in koledarskega leta 2016. Letos so člani in članice sekcije tradicionalno pred novoletno srečanje organizirali malo drugače. Stilsko so preobrazili direktorico zbornice Leonido Polajnar in sekretarko sekcije Manjo Finžgar Jager, povabili študentke Visoke šole za gostinstvo in turizem, ki so udeležencem masirale dlani. Prisotni so se zavrteli ob zvokih dobre glasbe in priredili bogat srečelov, za kar so se posebej zahvalili naslednjim sponzorjem:

GENERALNA SPONZORJA: NOBELCOS (MATRIX, LOREAL) in BREKO, FRIZERSKA TRGOVINA NOUVELLE (ESLABONDEXX IN NOUVELLE).

 

GLAVNI SPONZORJI: TERME MARIBOR, STUDIO MA, KOZMETIKA AFRODITA, FRIZERPLAC, HAIR BEAUTY, Schwarzkopf PROFESIONAL, ART PE IN ART KOZMETIKA, REVIJA SALON, ILIRIJA Subrina Professional, HIŠA DOBREGA POČUTJA, EUROSOLAR (AUSTRALIAN GOLD), KLEVI, FLER, KEUNE, MOTEL IN PIZZERIJA ČRNI BARON, RIBJI BISTRO, MLADA LIPA, GOSTILNA BUDJA, LONČARSKI CENTER MARIBOR, SUZANA RAJH in VILA RUSTICA.

Za presenečenje za vse prisotne pa je poskrbela Wella Professionals in podjetje Orbico, ki je od letošnjega julija postal tudi uradni distributer omenjene blagovne znamke. Uvodoma so zbrane pozdravili Aleš Pulko, predsednik OOZ Maribor, Leonida Polajnar, direktorica zbornice, Andreja Lobenwein, predsednica odbora kozmetičark in Ratimir Krznarič, predsednik sekcije, ki je nanizal poglavitne dogodke in aktivnosti, ki jih je sekcija izvedla letos in osrednje naloge iz programa dela za prihodnje leto. Bil je pravi čarobni večer, iz leta v leto malce drugačen, a vedno nepozaben.

dscn1057   dscn1068  dscn1078 dscn1079

dscn1084 dscn1082 zbor-1  zbor-2

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor