OOZ Maribor

ZDA – Povabilo Rapid Reaction Technology Office za sodelovanje SLO podjetij z novimi tehnologijami

Povabilo Rapid Reaction Technology Office za sodelovanje SLO podjetij z novimi tehnologijami (ZDA)

Dne 7.4.2020 je bila objavljena zelo nujna depeša (VWA200354): Ponovno povabilo Rapid Reaction Technology Office za sodelovanje podjetij z novimi tehnologijami. Rapid Reaction Technology Office (RRTO), deluje znotraj MORSa.

Vabilo je namenjeno slovenskim podjetjem, ki razvijajo nove napredne tehnologije, podjetja z visoko inovativnimi tehnologijami, ki imajo možnost da zagotovijo nove, revolucionarne zmogljivosti, ki bi pomenile prednost pred nasprotniki in zapolnitve vrzeli v potrebah kritičnih misij do leta 2028.

Področja, ki jih zanimajo: AI, machine learing, avtonomne rešitve, biotehnologija, kibernetske tehnologije, usmerjena energija, v celoti povezana komanda, komunikacije in kontrola, hipersonika, mikroelektronika, kvantumske tehnologije, vesolje, 5G…

Več info zapisano v depeši (VWA200354) in na povezavi: tukaj.

Rok za prijavo podjetij: 30.4.2020 do 17.00.
Prijava na naslov: osd.pentagon.ousd-atl.mbx.rrto-innovation@mail.mil

Veleposlaništvo RS v Washingtonu nas vljudno prosi, da s pozivom seznanimo slovenska podjetja, predvsem SME in start-upe, različne institucije SRIP, ki bi jih sodelovanje lahko zanimalo. Ne gre le za podjetja, ki že sodelujejo z vojaško industrijo, ampak gre za zelo širok nabor aktivnosti, ki jih je potrebno upoštevati ob obveščanju.

Vir: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo 

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor