OOZ Maribor

Zimske igre na Kopah – vabilo k sodelovanju


Spoštovani člani Območno obrtno – podjetniških zbornic.

Po dogovoru z gospodom Ivanom Mehom, podpredsednikom Obrtno podjetniške zbornice Slovenija, vam pošiljam mail z vabilom k sodelovanju.

Obrtniki in podjetniki, skupaj s svojimi družinami in zaposlenimi, predstavljamo pomembno vlogo v celotnem gospodarstvu. Ker smo pretežno družinska podjetja, je združevanje in povezovanje za naš obstoj, rast in razvoj izjemnega pomena.

Prav z namenom povezovanja in mreženja podjetij, skupaj z našimi zaposlenimi ter družinskimi člani, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije v januarju 2020 organizira sedaj že tradicionalni velik športno-družabni dogodek:

»Zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov z družinami 2020«

25.1. 2020 na Kopah ponovno pričakujemo okrog 1.000 ljudi, predstavnikov malega gospodarstva skupaj z zaposlenimi in družinskimi člani.

Vabimo vas k sodelovanju pri izvedbi zimskega srečanja. Veseli bomo prav vsake podpore v obliki finančnih donacij. V primeru sodelovanja bosta vaše podjetje ali obrt z logotipom verodostojno predstavljena na vseh promocijskih gradivih, PR vsebinah ter na dogodku samem. V ta namen vam v priponki pošiljamo PDF predstavitev dogodka in pokroviteljskih paketov, katerih razpon je od 500 do 3000€. Dobrodošle in cenjene bodo tudi vse manjše donacije od 50€ naprej, ki v predstavitvi niso navedene. Tudi takšni podporniki bodo verodostojno predstavljeni na vseh promocijskih gradivih, PR vsebinah ter na dogodku samem.

Povezava do pokroviteljskih paketov KOPE 2020.

Za podporo pa se vam v naprej iskreno zahvaljujemo.

Za vsa dodatna vprašanja vam je z veseljem na voljo Maja Djordjević, Višja strokovna svetovalka – skrbnica blagovnih znamk, T: +386 (0)1 58 30 801, M: +386 (0)41 319 708, E: maja.djordjevic@ozs.si

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor