OOZ Maribor

Člani Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor so tudi letos bili prisotni na Mednarodnem salonu vin in delikates – 12. Salon VinDel 2019


Sekcija gostincev in turizem OOZ Maribor je v sodelovanju z Zavodom SloVino tudi letos sodelovala na mednarodnem salonu vin in delikates –12. Salonu VinDel 2019.

  1. Salon VinDel je v veliko prireditveno dvorano hotela Draš v Mariboru znova privabil ljubitelje dobrot, gurmane, gostince, hotelirje, specializirane trgovce, sommelierje, kuharske chefe, poslovneže, novinarje in druge sladokusce. Poslovna naravnanost Salona VinDel , njegova tesna prepletenost s HoReCa sektorjem in množičen obisk strokovne javnosti vam dajejo odločno priložnost za navezavo novih kontaktov in poglobitev poslovnih sodelovanj.

Priložnost so izkoristili naslednji člani sekcije in predstavili svoje proizvode:

  • Čebelarstvo Cesar, Marko Cesar s.p. s penečo medico – klasično medico blagovne znamke Cesar
  • Boštjan Protner z vinom Renski rizling Hiše Joannes Protner
  • Agencija SIV d.o.o. s trdim sirom Kmetije Hecl in sirupom ameriškega slapnika Tatjane Buzeti, nosilke dopolnilne dejavnosti na kmetiji.ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor