OOZ Maribor

Pomoč pri načrtovanju vaše spletne strani – POHITITE z vašo prijavo, saj je število svetovanj omejeno


Kvalitetna spletna stran, Facebook profil in druga orodja za spletno promocijo in trženje so dandanes ključni za poslovni uspeh podjetja na domačem in na mednarodnih trgih. Njihov razvoj je izjemno hiter in zahteva aktivno vključevanje podjetij in podporo strokovnjakov. Od podjetij zahteva kritično razmišljanje in pravočasno oziroma kreativno ukrepanje. Internet je tudi bistveno spremenil način našega delovanja in promocije. Imamo dostop do mnogo večjega števila resursov in velikega števila potencialnih kupcev.

Mariborska razvojna agencija in Območna obrtno-podjetniško zbornica Maribor bosta s pomočjo projekta EXPEDIRE zagotovila individualno pomoč podjetjem in obrtnikom, ki potrebujejo pomoč pri izboljšavah svojih spletnih strani ali pa si jih želijo na novo oblikovati. V ta namen lahko koristite pomoč zunanjega strokovnjaka, ki vam bo svetoval pri pravilnem načrtovanju in uporabi vaše spletne strani.

Prosimo da nam sporočite vaš interes na telefon (02) 3303 500 ali e-pošto: leonida.polajnar@ozs.si.

Število svetovanj je omejeno.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

12-06-2024

SPOT svetovanje Podravje, Pobreška 20

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor