OOZ Maribor

VABILO na SPOT delavnico: “OSNOVNE INFORMACIJE IN PRAKTIČNI PRIMERI PRI ČEZMEJNEM OPRAVLJANJU STORITEV V AVSTRIJI” (Celjski sejem MOS, 13.09.2018 , 12:00-13:30)SPOT Svetovanje Podravje, ki ga izvajamo konzorcijski partnerji: Mariborska razvojna agencija p.o., Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor, Štajerska gospodarska zbornica, Znanstveno-raziskovalno središče Bistra Ptuj in Razvojno informacijski center, vas vabimo, da se v četrtek, 13. septembra 2018, med 12:00 in 13:30 uro udeležite delavnice: »OSNOVNE INFORMACIJE IN PRAKTIČNI PRIMERI PRI ČEZMEJNEM OPRAVLJANJU STORITEV V AVSTRIJI«.


Vsebina:

  • Zakonodajni okvir poslovanja v Avstriji (osnovne informacije glede veljavne zakonodaje, priglasitve dejavnosti in dovoljenje za izvajanje čezmejne dejavnosti, prijava delavcev)
  • Informacije glede novega Zakon o čezmejnem izvajanju storitev v Sloveniji (pričetek uporabe 1.1.2018)
  • Napotitev delavcev (pogoji in postopki)
  • Potrebna obvezna dokumentacija
  • Odgovori na vprašanja in razprava

PREDAVATELJICA:  Urška Rafolt, SPOT svetovanje Podravje

Delavnica bo trajala 2 šolski uri in je za vse udeležence brezplačna.

Zaradi omejenega števila mest je prijava na delavnico obvezna. Prijavite se lahko do torka, 11. septembra 2018, do 12. ure, na telefonsko številko 041 355 135 ali preko elektronske pošte: urska.rafolt@ozs.si.

SPLETNA PRIJAVA: www.ozs.si/Dogodki

Za SPOT Svetovanje Podravje delavnico koordinira Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor.

Vljudno vabljeni!

»Delavnica je organizirana v sklopu aktivnosti SPOT svetovanje Podravje. Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.«
Vašo prijavo oddajte čim prej!

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

12-06-2024

SPOT svetovanje Podravje, Pobreška 20

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor